Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
łahahahahah xD to już wiem kto tam te listy do nich pisał xD łahahah
pannaanna pisze:
evelka88 pisze:Ty się Kacper nie śmiej xD bo to będzie istny kabaret xD jak tej szantażystce się uda xD hahahha
mam nadzieję, że mi się uda! xDDD
Pamiętaj Jeszcze dedyk xDDDD Coby każdy wiedział że to moje fantazje xD
Whisper Strachy na Lachy taaak! xd
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
evelka88 pisze:
pannaanna pisze:evelka88 pisze:Ty się Kacper nie śmiej xD bo to będzie istny kabaret xD jak tej szantażystce się uda xD hahahha
ale to potrzebuje czasu i troche wolnego domu xD łahahahahha stworzysz potwora normalnie! xD ale może być szybciej? xD bo wolno to nudno będzie..😛 xD
pannaanna pisze:
evelka88 pisze😛annaanna pisze:evelka88 pisze:Ty się Kacper nie śmiej xD bo to będzie istny kabaret xD jak tej szantażystce się uda xD hahahha
ale to potrzebuje czasu i troche wolnego domu xD łahahahahha stworzysz potwora normalnie! xD ale może być szybciej? xD bo wolno to nudno będzie..😛 xD
No pewnie że może xD Ale wiesz znasz moją fantazję czy mam opisać szczegółowo? xDDD
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
pannaanna pisze:
evelka88 pisze:łahahahahah xD to już wiem kto tam te listy do nich pisał xD łahahah
Tak... Połowa z nich była moja... Ale ja pisałam tylko te najbardziej hardkorowe😃
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:taaa te o zapłodnieniu przez marchewke? xD
OMG
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:taaa te o zapłodnieniu przez marchewke? xD
OMG
nigdy nie czytałeś bravo girl? xD
ahahaha
"Kochane Bravo Girl,
od jakiegoś czasu masturbuje sie marchewką.. okres mi ustąpił.. czy to znaczy że jestem w ciąży? "
i tego typu rzeczy xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
pannaanna pisze:evelka88 pisze:łahahahahah xD to już wiem kto tam te listy do nich pisał xD łahahah
Tak... Połowa z nich była moja... Ale ja pisałam tylko te najbardziej hardkorowe😃
taaa te o zapłodnieniu przez marchewke? xD
kacpersky551 pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:taaa te o zapłodnieniu przez marchewke? xD
OMG
Hahaha😃
pannaanna pisze:
evelka88 pisze😛annaanna pisze:evelka88 pisze:łahahahahah xD to już wiem kto tam te listy do nich pisał xD łahahah
taaa te o zapłodnieniu przez marchewke? xD
Nie... To akurat nie...,, Drogie Bravo! Piszę do Was bo mam duży problem.
Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda? Pomóżcie!'' To moje!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
evelka88 pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:taaa te o zapłodnieniu przez marchewke? xD OMGnigdy nie czytałeś bravo girl? xDahahaha"Kochane Bravo Girl,od jakiegoś czasu masturbuje sie marchewką.. okres mi ustąpił.. czy to znaczy że jestem w ciąży? "i tego typu rzeczy xD
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej