Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:ja Ci mówie że Ci się wydaje Katarina poprostu nie dopuszczasz do siebie myśli że masz cichego wielbiciela🙂
bo go nie ma, proste😃
na mnie leci tylko deszcz i woda z prysznica xD
i liście lub śnieg w zależności od pory roku xD
Ty jesteś uparta jak osioł!!!!!!!! xD i tyle Ci powiem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
69!!! :😃
😃
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
pannaanna pisze:
Poszukuję rodziców zamiennych w dniach 16-18 kwietnia jest ktoś chętny? ;o
Proszę o dobrych, wyrozumiałych, którzy pozwolą mi jechać na zlot.😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
whisper pisze:
pannaanna pisze😛oszukuję rodziców zamiennych w dniach 16-18 kwietnia jest ktoś chętny? ;o
Proszę o dobrych, wyrozumiałych, którzy pozwolą mi jechać na zlot.😃
zlot jest w inny weekend😜
od 23 chyba😜
![]()
wisienka29 pisze:
ostateczny termin zlotu to 23 - 25 kwiecień, miejsce:warszawa, nagrywamy w Hear Studio 23.04. w godz.10 - 16
szczegóły wkrótce🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowy😉
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
whisper pisze:
wisienka29 pisze:ostateczny termin zlotu to 23 - 25 kwiecień, miejsce:warszawa, nagrywamy w Hear Studio 23.04. w godz.10 - 16 szczegóły wkrótce🙂o
😃przyjedź to z Tobą pośpiewamy i z Tobą wypijemy
😃
filipzkonopi pisze:
Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowy😉
Edytowano 14 lutego 2010 o 15:50.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
anilorak2 pisze:
filipzkonopi pisze:Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowy😉kieliszkami tez jest to prawie nie możliwe;P
filipzkonopi pisze:
anilorak2 pisze:filipzkonopi pisze:Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowy😉kieliszkami tez jest to prawie nie możliwe;P
O widze sami eksperci na forum
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!