Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:ja Ci mówie że Ci się wydaje Katarina poprostu nie dopuszczasz do siebie myśli że masz cichego wielbiciela
bo go nie ma, proste
na mnie leci tylko deszcz i woda z prysznica xD
i liście lub śnieg w zależności od pory roku xD
Ty jesteś uparta jak osioł!!!!!!!! xD i tyle Ci powiem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
69!!! :
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
pannaanna pisze:
Poszukuję rodziców zamiennych w dniach 16-18 kwietnia jest ktoś chętny? ;o
Proszę o dobrych, wyrozumiałych, którzy pozwolą mi jechać na zlot.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
...
![]()
whisper pisze:
pannaanna piszeoszukuję rodziców zamiennych w dniach 16-18 kwietnia jest ktoś chętny? ;o
Proszę o dobrych, wyrozumiałych, którzy pozwolą mi jechać na zlot.
zlot jest w inny weekend
od 23 chyba
![]()
wisienka29 pisze:
ostateczny termin zlotu to 23 - 25 kwiecień, miejsce:warszawa, nagrywamy w Hear Studio 23.04. w godz.10 - 16
szczegóły wkrótce
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowy
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
whisper pisze:
wisienka29 pisze:ostateczny termin zlotu to 23 - 25 kwiecień, miejsce:warszawa, nagrywamy w Hear Studio 23.04. w godz.10 - 16 szczegóły wkrótceo
przyjedź to z Tobą pośpiewamy i z Tobą wypijemy
filipzkonopi pisze:
Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowy
Edytowano 14 lutego 2010 o 15:50.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
anilorak2 pisze:
filipzkonopi pisze:Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowykieliszkami tez jest to prawie nie możliwe;P
filipzkonopi pisze:
anilorak2 pisze:filipzkonopi pisze:Jak pijecie kieliszkami to moze jakiś ziomal by doszedl, ale pijac szklankami to nie wiem czy ktoś by się doturlał do połowykieliszkami tez jest to prawie nie możliwe;P
O widze sami eksperci na forum
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!