Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD
ragazzo occhi cielo.
filipzkonopi pisze:
Czysta raz!
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
kacpersky551 pisze:
evelka88 pisze:widzicie doprowadziliście Wojciecha do istnej białej rozpaczy przed alkoholowej xD
Przecież to były same komplementy😃
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD
ojjj nie badz az tak bardzo brutalna..🙁.. xd
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
lukaszseminara pisze:
aaaa zoladkowa.. xD
eV.. ja to wodka swietowalem premiere piosenki xD
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD ojjj nie badz az tak bardzo brutalna..
🙁.. xda dlaczego? xD
ragazzo occhi cielo.
kacpersky551 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD
Jeszcze Jej nie znasz😃
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD ojjj nie badz az tak bardzo brutalna..
🙁.. xda dlaczego? xD
bo nie chce abys wpychala gleboko..🙁 xd
evelka88 pisze:
lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD ojjj nie badz az tak bardzo brutalna..
🙁.. xda dlaczego? xD bo nie chce abys wpychala gleboko..
🙁 xddobra nie będę się bardzo rozpychać tylko troche xD
ragazzo occhi cielo.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
kacpersky551 pisze:
evelka88 pisze:
łahahah a Ty znasz? xD
Jak pojedziesz po nutkach😃
lukaszseminara pisze:
evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:Evelka Zrymuj mnie!😃ale tak mocno zebym to poczul ;> xDłahahahah xD taaa poczujesz głęboko xD ojjj nie badz az tak bardzo brutalna..
🙁.. xda dlaczego? xD bo nie chce abys wpychala gleboko..
🙁 xddobra nie będę się bardzo rozpychać tylko troche xD
troszke w ktorym sensie? ;> xd
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia nowa paczka utworów, które właśnie zbierają najwięcej uwagi i królują na playlistach. Od nastrojowego numeru Fukaja i Zalii, przez filmowe „Anioły” Mroza i Julii Pietruchy, energię Bruno Marsa, duet Maty z Soblem, aż po warszawską opowieść Taco Hemingwaya.
Zobacz więcej