Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
bo ta Pani ma imię po Carycy Katarzyny xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
whisper pisze:
robertas19 pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
bez takich mi tutaj! xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
masz coś do mnie? xD
no nie😛 powiedział że mnie przewiezie kiedyś autkiem xD i tu nastąpiła buźka istnie szatańska xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
masz coś do mnie? xD
no nie😛 powiedział że mnie przewiezie kiedyś autkiem xD i tu nastąpiła buźka istnie szatańska xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
bez takich mi tutaj! xD
bez takich czego???😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
whisper pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
masz coś do mnie? xD
a co ma Twoja bajera na gg do gadki o strusiach i moim imieniu...? xD
whisper pisze:
robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
bez takich mi tutaj! xD
bez takich czego???😃
już Ty dobrze wiesz... xD
robertas19 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
bez takich mi tutaj! xD
bez takich czego???😃
haha....... przyznam się, że nie wiem😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
bez takich mi tutaj! xD
bez takich czego???😃
to na cholere z Carycą Katarzyną wyjeżdżałeś? xD
![]()
robertas19 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:whisper pisze:robertas19 pisze:evelka88 pisze:łahahah xD ale jak wsyzstkie strusie uciekają na jej imię xD
bez takich mi tutaj! xD
bez takich czego???😃
to na cholere z Carycą Katarzyną wyjeżdżałeś? xD
ach o to chodzi xD
dobra ja zaraz wracam, idę coś przekąsić😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia nowa paczka utworów, które właśnie zbierają najwięcej uwagi i królują na playlistach. Od nastrojowego numeru Fukaja i Zalii, przez filmowe „Anioły” Mroza i Julii Pietruchy, energię Bruno Marsa, duet Maty z Soblem, aż po warszawską opowieść Taco Hemingwaya.
Zobacz więcej