Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
odd pisze:
BoCin. Przesadziłeś. Mieliśmy teraz o sobie zapomnieć, nie pamiętasz warunków umowy?
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
bocin pisze:
No nie, ja z Tobą nie wyrobię. Mieliśmy trzymać się planu. Żeby wziąć rozwód, musimy najpierw wziąć ślub, prawda? A Ty chcesz spędzić ze mną noc i uciec bez śladu? W ten sposób nasze uczucia nigdy nie wygasną.
kaspo pisze:
hm, jestem zazdrosny!
odd pisze:
bocin pisze:No nie, ja z Tobą nie wyrobię. Mieliśmy trzymać się planu. Żeby wziąć rozwód, musimy najpierw wziąć ślub, prawda? A Ty chcesz spędzić ze mną noc i uciec bez śladu? W ten sposób nasze uczucia nigdy nie wygasną.
Ej! Ja się z Tobą na ślub nie umawiałam!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej