Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kacpersky551 pisze:
evelka88 pisze:kacpersky551 pisze:evelka88 pisze:hahahah emokowato xD ryliśmy gwoździami xD
Taa😃
E-młotki były😃
no nie xD ale piosenka taka była... o gwoździach i tak nam się skojarzyło xD że to takie emokowe xD że tylko siąść i ryć tym gwiozdem.. znaczy gwoździem xD
Co Oni Wam tam karzą śpiewać😃
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
evelka88 pisze:
o gwoździach i młotkach xD a jako że ja jestem solistka tu to powiedziały dziouchy że mnie zagwodźiują dla lepszego szoł xD i będę mogła przeżywać a one będą robić chórek xD hahahaha i na koniec same se wbiją po gwoździu xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
Przepraszam bardzo, czy ja mam tutaj striptiz zrobić, żebyście w końcu mnie zauważyli xD
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
Przepraszam bardzo, czy ja mam tutaj striptiz zrobić, żebyście w końcu mnie zauważyli xD
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
robertas19 pisze:
evelka88 pisze:o dżizasie ktoś poszalał i podał mnie jako najciekaszy głos xD łooo matko ! żeby ja tylko miała ten ciekawy głos! hehe xD
też tego nie rozumiem, przecież Ty Ewelina beznadziejnie śpiewasz xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
naftali pisze:
robertas19 pisze😛rzepraszam bardzo, czy ja mam tutaj striptiz zrobić, żebyście w końcu mnie zauważyli xD
Na mnie też nikt nie zwraca uwagi. Rób, rób, chętnie popatrzę ;>
robertas19 pisze:
robertas19 pisze:evelka88 pisze:o dżizasie ktoś poszalał i podał mnie jako najciekaszy głos xD łooo matko ! żeby ja tylko miała ten ciekawy głos! hehe xD
oczywiście to był żart z mojej strony, żeby nie było😃
evelka88 pisze:
hahahah xD a ja wiem że ja do kitu jestem xD hahahah ja mam tylko mocne wiariowanie przed kamerą xD
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
robertas19 pisze:robertas19 pisze:evelka88 pisze:o dżizasie ktoś poszalał i podał mnie jako najciekaszy głos xD łooo matko ! żeby ja tylko miała ten ciekawy głos! hehe xD
oczywiście to był żart z mojej strony, żeby nie było😃
hahahah xD a ja wiem że ja do kitu jestem xD hahahah ja mam tylko mocne wiariowanie przed kamerą xD
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
Ty jesteś do kitu taa? To co powiesz o mnie😜 Ja mam dopiero taki niemrawy głos, mnie nikt nie zgłosi do takich rankingów
😜
😃
ale ja będę... wkrótce... królową karaoke... będę gwiazdą niczym Michał Wisniewski... on też tak zaczynał..., mwhahaha. pofarbuje się, tylko nie wiem na jaki kolor. Może niebieski? I'm blue da bu di da bu daaaaj
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
naftali pisze:
Ty jesteś do kitu taa? To co powiesz o mnie😜 Ja mam dopiero taki niemrawy głos, mnie nikt nie zgłosi do takich rankingów
😜
😃
ale ja będę... wkrótce... królową karaoke... będę gwiazdą niczym Michał Wisniewski... on też tak zaczynał..., mwhahaha. pofarbuje się, tylko nie wiem na jaki kolor. Może niebieski? I'm blue da bu di da bu daaaaj
Ty nie narzekaj bo Ty dobrze miauczysz😃
Twoje miauczenie podnosi dech w piersiach😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia nowa paczka utworów, które właśnie zbierają najwięcej uwagi i królują na playlistach. Od nastrojowego numeru Fukaja i Zalii, przez filmowe „Anioły” Mroza i Julii Pietruchy, energię Bruno Marsa, duet Maty z Soblem, aż po warszawską opowieść Taco Hemingwaya.
Zobacz więcej