Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:Evela czemu tak smutno?bo pogoda brzydka...
Evela wpisz sie do klubu, ty masz głowę do tekstów
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
yani pisze:... Ev - ty się przyznaj czy słuchałaś mojego Claptona ... bo jak nie, to chyba telepatia ;o) ...
nie nie słuchałam.. aż posłucham a co tam się dzieje?
Kochaj wszystkich, ufaj niewielu, nie czyń krzywdy nikomu.
- William Shakespeare -
yani pisze:
evelka88 pisze:yani pisze:... Ev - ty się przyznaj czy słuchałaś mojego Claptona ... bo jak nie, to chyba telepatia ;o) ...
nie nie słuchałam.. aż posłucham a co tam się dzieje?
... nic - oprócz efektów dźwiękowych rozhuśtanej techniki ;o) ... ale piosenka, słonko - piosenka ta sama ;o) ...
![]()
evelka88 pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:Evela czemu tak smutno?bo pogoda brzydka... Evela wpisz sie do klubu, ty masz głowę do tekstówale że mam co wpisać? jakieś transparenty? teksty w wstylu jakim? zachęcającym czy jak? zniechęcającym?
![]()
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:Evela czemu tak smutno?bo pogoda brzydka... Evela wpisz sie do klubu, ty masz głowę do tekstówale że mam co wpisać? jakieś transparenty? teksty w wstylu jakim? zachęcającym czy jak? zniechęcającym?
No oczywiście tekst na "poziomie"
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
evelka88 pisze:
filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:evelka88 pisze:filipzkonopi pisze:Evela czemu tak smutno?bo pogoda brzydka... Evela wpisz sie do klubu, ty masz głowę do tekstówale że mam co wpisać? jakieś transparenty? teksty w wstylu jakim? zachęcającym czy jak? zniechęcającym? No oczywiście tekst na "poziomie"na poziomie kaloryfera czy płytki chodnikowej? ;>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!