Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
naftali pisze:
dobra. to jak wy tu sie pieścicie to ja popieszczę mikrofon i coś nagram😊
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
...
![]()
thenightday pisze:
strelauiczarny pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:bede w brzuszku Ev? ;>Pisze sie na to😃 xdłahahah Luca no proszę Cię xD jeszcze mi Ciebie tam brakuje xD
nie zmieszcze sie?🙁
jak sie popieści to sie wszystko zmieści😃
moż☺ecie mi nie zabirać mamy ? bo znowu pójdę pod sklep całodobowy🙁
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:strelauiczarny pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:bede w brzuszku Ev? ;>Pisze sie na to😃 xdłahahah Luca no proszę Cię xD jeszcze mi Ciebie tam brakuje xD
nie zmieszcze sie?🙁
Oj cj dziewczynko nikt ci mamy nie zabiera😃 mama cały czas tu stoi i rozmawia z dorosłymi
😃
strelauiczarny pisze:
thenightday pisze:strelauiczarny pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:bede w brzuszku Ev? ;>Pisze sie na to😃 xdłahahah Luca no proszę Cię xD jeszcze mi Ciebie tam brakuje xD
nie zmieszcze sie?🙁
Oj cj dziewczynko nikt ci mamy nie zabiera😃 mama cały czas tu stoi i rozmawia z dorosłymi
😃
...
![]()
evelka88 pisze:
strelauiczarny pisze:thenightday pisze:strelauiczarny pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:bede w brzuszku Ev? ;>Pisze sie na to😃 xdłahahah Luca no proszę Cię xD jeszcze mi Ciebie tam brakuje xD
nie zmieszcze sie?🙁
😃
hahahah na tematy powszechnie znane xD bo dziecko jak widzisz ten oto Pan który insynuuje pewne rzeczy miesza się w zeznaniach xD i zaraz wyjdzie istna telenowela brazylijska xD
ragazzo occhi cielo.
...
![]()
evelka88 pisze:
bo ten pan umie uderzać tylko poniżej pasa xD hahah tyle sięga xD
strelauiczarny pisze:
evelka88 pisze:strelauiczarny pisze:thenightday pisze:strelauiczarny pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:bede w brzuszku Ev? ;>Pisze sie na to😃 xdłahahah Luca no proszę Cię xD jeszcze mi Ciebie tam brakuje xD
nie zmieszcze sie?🙁
😃
hahahah na tematy powszechnie znane xD bo dziecko jak widzisz ten oto Pan który insynuuje pewne rzeczy miesza się w zeznaniach xD i zaraz wyjdzie istna telenowela brazylijska xD
Oj ja nic nie insynuuję😃 ja nigdzie sie nie mieszam
😃 ja nic nie zrobiłem i tej wersji będę się trzymał wysoki sądzie
😃
strelauiczarny pisze:
evelka88 pisze:bo ten pan umie uderzać tylko poniżej pasa xD hahah tyle sięga xD
hahahahaha😃 popłakałem się
😃
...
![]()
evelka88 pisze:
strelauiczarny pisze:evelka88 pisze:strelauiczarny pisze:thenightday pisze:strelauiczarny pisze:lukaszseminara pisze:evelka88 pisze:lukaszseminara pisze:bede w brzuszku Ev? ;>Pisze sie na to😃 xdłahahah Luca no proszę Cię xD jeszcze mi Ciebie tam brakuje xD
nie zmieszcze sie?🙁
😃
Oj ja nic nie insynuuję😃 ja nigdzie sie nie mieszam
😃 ja nic nie zrobiłem i tej wersji będę się trzymał wysoki sądzie
😃
doprowadziłeś do tego że będziesz płacił mi alimenty! xD ja Ci tego nie daruje ! łahahah xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej