Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
kacpersky551 pisze:
evelka88 pisze:
Przecież to Lafirynda😃
Musiała walczyć o koguta😃
to żeś pojechał.... teraz to Ci pojedzie..... xD
Przecież wieści takie po Zamku chodziły😃
To teraz Mi wmawia dziewocha nie prawdę😃
evelka88 pisze:
Ty Kacper no nie pozwalaj sobie! tożto poważne oskarżenia.. do tej pory to tak wesoło wesoło.. a teraz to jedziesz po bandzie
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
no to good że ze mną tak🙂 także powracając do tematu lwów i węzy xD
miałam wizje xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kacpersky551 pisze:
evelka88 pisze:
Ty Kacper no nie pozwalaj sobie! tożto poważne oskarżenia.. do tej pory to tak wesoło wesoło.. a teraz to jedziesz po bandzie
Rozumiem kurort zimowy chce to budujemy😃
Katarina Ty lepiej łyżwy już szykuj😃
kacpersky551 pisze:
whisper pisze:
Tobie chyba też trzeba zaj*bać... xD
nie wypinam się do nikogo i prosze mi tu takich pomówień nie wysnuwać! xD
Jak się nie wypina jak się wypina😃
To toż to pupkę widać😃 hahaha
😃
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
kacpersky551 pisze:evelka88 pisze:
Rozumiem kurort zimowy chce to budujemy😃
Katarina Ty lepiej łyżwy już szykuj😃
hahahah xD kurna basen mi lepiej postaw! xD
Kacpersky551 ®
whisper pisze:
evelka88 pisze:no to good że ze mną tak🙂 także powracając do tematu lwów i węzy xD
miałam wizje xD
omg... xD
juz się boję xD
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:no to good że ze mną tak🙂 także powracając do tematu lwów i węzy xD
miałam wizje xD
omg... xD
juz się boję xD
no było to tak... byłam w opusczonej chacie, usłyszałam odgłosy wyjrzałam... a tam dziobana bociał szpak.. zastanawiając się do czego to prowadzi niezwłocznie zapuściłam się do swej samotni gdzie.... długimi godzinami odprawiałam mantrę i doszłam do wniosku że to właśnie Whisper dziobała Kacpra i teraz musi mu nieźle nadziobać xD żeby mu się oberwało xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kacpersky551 pisze:
evelka88 pisze:
co Ty tu pierdzielisz xD
Ja wiem co Ty widzisz😃
Ja Zamek widzę😃
whisper pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:no to good że ze mną tak🙂 także powracając do tematu lwów i węzy xD
miałam wizje xD
omg... xD
juz się boję xD
no było to tak... byłam w opusczonej chacie, usłyszałam odgłosy wyjrzałam... a tam dziobana bociał szpak.. zastanawiając się do czego to prowadzi niezwłocznie zapuściłam się do swej samotni gdzie.... długimi godzinami odprawiałam mantrę i doszłam do wniosku że to właśnie Whisper dziobała Kacpra i teraz musi mu nieźle nadziobać xD żeby mu się oberwało xD
hahah xD
ktoś tu chyba musi iść spać haha xD
omg xD
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:no to good że ze mną tak🙂 także powracając do tematu lwów i węzy xD
miałam wizje xD
omg... xD
juz się boję xD
Kacpersky551 ®
evelka88 pisze:
Kurna ja Ci zamek zobacze xD Ty zboczuchu stary! xD
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:no to good że ze mną tak🙂 także powracając do tematu lwów i węzy xD
miałam wizje xD
omg... xD
juz się boję xD
Katarina to dziobak a klatkę mamy😃
Oj ciotka Ty dużo dzisiaj wypiła😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej