bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
13 września 2009 o 00:16
Zgłoś do moderacji
Nie ma niestety nikogo, kogo Odd by lubiła
😕
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

odd kobieta, 33

Nagrań: 1, Postów: 1939
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

13 września 2009 o 00:27
Zgłoś do moderacji
Oczywiście. Narzekanie moich wrogów sprawia mi radość
😃
odd kobieta, 33

13 września 2009 o 00:35
Zgłoś do moderacji
Trudno uszczęśliwię Cię, podły samcu. Czuję się jakbym miała kaca, chociaż żadnego alkoholu dziś (przysięgam na wszystkie okropności tego świata) nie piłam. Podejrzewam, że to może być kac moralny, bo wykorzystałam dzisiaj chyba cały mój roczny limit dobrych uczynków. =/
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
13 września 2009 o 00:40
Zgłoś do moderacji
mhm, akurat!! xP
branoc
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

13 września 2009 o 00:41
Zgłoś do moderacji
I bardzo Ci tak dobrze Oddzie
🙂
Mam nadzieję, że ten kac będzie Cię dręczył w nieskończoność, a Twe dobre uczynki będą dalej uszczęśliwiać ludzi, sprowadzając Cię tym samym na dno :>
odd kobieta, 33

13 września 2009 o 00:42
Zgłoś do moderacji
Nie sądziłam, że to możliwe, ale po tym, co powiedziałeś, nie lubię Cię jeszcze bardziej. Idę spać. Może mi pomoże.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

13 września 2009 o 00:47
Zgłoś do moderacji
I bardzo dobrze, musimy pielęgnować to nasze niepiękne uczucie
🙂
Chcąc sprostować dodam, że pisząc poprzednią wiadomość, nawet na moment nie otworzyłem ust, a brzuchomówcą niestety nie jestem
😕
Sen i tak Ci nie pomoże, rano obudzisz się w jeszcze gorszym stanie
😃
odd kobieta, 33

13 września 2009 o 01:04
Zgłoś do moderacji
Dziękuję Ci bardzo bocinie za Twoje jakże niemiłe słowa. Wryły mi się głęboko w pamięć i jeśli kiedykolwiek zwątpię w głębię łączącej nas nienawiści, przypomnę je sobie i wszystko będzie znów w jak najlepszym porządku.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

13 września 2009 o 01:11
Zgłoś do moderacji
Bardzo mnie cieszy, że pomimo odrazy jaką do siebie pałamy, potrafimy wyrażać nasze negatywne odczucia w sposób kulturalny, a zarazem odbiegający od polskiej rzeczywistości, w której to wrogowie w celu zniszczenia rywala zapominają o panowaniu nad emocjami, jednocześnie przestając kontrolować swoje odruchy. Uważam, że jesteśmy przykładem dla całego społeczeństwa.
odd kobieta, 33

13 września 2009 o 01:16
Zgłoś do moderacji
Całe szczęście, nie mogę przyznać Ci racji. Stwierdzenie, że jesteśmy przykładem dla kogokolwiek, nie ma prawa bytu, gdyż to oznaczałoby, że cokolwiek nas łączy. Wiesz przecież dobrze, mój agresorze, iż nie zamierzam mieć z Tobą nic wspólnego. Zaniechaj, więc takich nieudolnych prób zafałszowania prawdy.
bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

13 września 2009 o 01:25
Zgłoś do moderacji
Niestety, mój stworze z odległej doliny, znowu się mylisz. Nienawiść, która bije od Ciebie w moim kierunku sprawia, że masz błędne spojrzenie na relacje, które nas łączą. Bez względu na to, czy tego chcesz, czy też nie chcesz, jesteśmy połączeni na wieki i nic już tego nie zmieni. Taka jest prawda i jedyne co Ci pozostaje to przyjąć ją do wiadomości i kroczyć każdego dnia nowymi, bądź tymi samymi co dotychczas ścieżkami z poczuciem, że bocin, Twój największy wróg, pozostawił trwały ślad w Twej psychice.
odd kobieta, 33

13 września 2009 o 01:31
Zgłoś do moderacji
Właśnie dotarło do mnie, że to gorsze niż połączenie węzłem małżeńskim. Po ślubie można zawsze wziąć rozwód, a z nienawiścią do wroga trzeba przetrwać na wieki. Idę pogrążyć się w kranie wiecznego smutku i rozpaczy. ;(