Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:zresztą jak wpadniesz do mnie to mogę obchodzić xD hahaha
hahah spoko xD
my w zeszłym roku po zakonczeniu sesji letniej zrobilismy z ekipa sylwestra 2013 xD
cos na bani wtedy mielismy z ta przepowiednia majow itd i zaczelismy sie brechtac ze:
Jako że Majowie przepowiedzieli, że w 2012 nastąpi koniec świata to my zapobiegawczo będziemy świętować przyszłe sylwestry żeby tak do końca nie przepadły xD
Miny sąsiadów podczas odliczania- bezcenne xD
łahahahahah xD masz może jakieś utrwalone coś na taśmie? xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
Evela weś mi tu nie marudź przecież wiesz ze z prawej strony nie można wypszedzać wiec skoro on mi zaja lewy pas to co ja moge?
Wiec wypszedziłem go z prawej i pokazałem gest pozdrawiający. Wieszco zeby jechał z normalna predkoscia to rozumiem, a to c***e jada poniżej limitu.
Kazdy im tak robi nie tylko ja, wiec wiesz😉
whisper pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:zresztą jak wpadniesz do mnie to mogę obchodzić xD hahaha
hahah spoko xD
my w zeszłym roku po zakonczeniu sesji letniej zrobilismy z ekipa sylwestra 2013 xD
cos na bani wtedy mielismy z ta przepowiednia majow itd i zaczelismy sie brechtac ze:
Jako że Majowie przepowiedzieli, że w 2012 nastąpi koniec świata to my zapobiegawczo będziemy świętować przyszłe sylwestry żeby tak do końca nie przepadły xD
nie mam xD
operator kamery na padł dość szybko xD
filipzkonopi pisze:
evelka88 pisze: jebaki leśne
ha ha ha ha
dobra EOT
evelka88 pisze:
whisper pisze:evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:zresztą jak wpadniesz do mnie to mogę obchodzić xD hahaha
hahah spoko xD
nie mam xD
jakaż szkoda xD kurde chciałabym to ujrzeć xD kurna środek lata a tu takie: 5,4, 3, 2, 1 .. szczęśliwego nowego roku xD łahahahah
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
Ej no ty jesteś good looking girl wiec co się dziwisz😉
whisper pisze:
evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:whisper pisze:evelka88 pisze:zresztą jak wpadniesz do mnie to mogę obchodzić xD hahaha
hahah spoko xD
nie mam xD
jakaż szkoda xD kurde chciałabym to ujrzeć xD kurna środek lata a tu takie: 5,4, 3, 2, 1 .. szczęśliwego nowego roku xD łahahahah
my to powtarzamy teraz srednio co miesiac-dwa xD
evelka88 pisze:
o dżizasie xD świat już całkowicie się pomylił xD albo wasza paczka xD hahahaha
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
evelka88 pisze:o dżizasie xD świat już całkowicie się pomylił xD albo wasza paczka xD hahahaha
a kto powiedział, że u Nas wszyscy zdrowi...? xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowy tydzień rozpoczynamy z przebojem Maty, elektryzującym duetem Pan Savyana z Julią Kamińską oraz najnowszym singlem Dawida Kwiatkowskiego.
Zobacz więcej