Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
kolobolo1 pisze:
Lidziee , Ludzee... Przepraszam ale musze to powiedzec ! Pasa snieeg...tak duzooo ! Matkoo od kiedu tu mieszkam nie widalam tyle sniegu xd
nati
robertas19 pisze:
wiecie co może Wy będziecie wiedzieć jak ja mam te doświadczenie minimum 1 rok zdobyć, od razu po szkole, bo wszędzie praktycznie tak przyjmują????
kolobolo1 pisze:
Lidziee , Ludzee... Przepraszam ale musze to powiedzec ! Pasa snieeg...tak duzooo ! Matkoo od kiedu tu mieszkam nie widalam tyle sniegu xd
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
kolobolo1 pisze:
nati92 ; p tam w Polsce...skyszalam ze tez pozodnie do sniezylo 😃...ale jajku...nigdy nie mialalm az takiej radochy ze sniegu ahhaha
nati
nati
worldsingerstar pisze:
robertas19 pisze:wiecie co może Wy będziecie wiedzieć jak ja mam te doświadczenie minimum 1 rok zdobyć, od razu po szkole, bo wszędzie praktycznie tak przyjmują????
to jest chore. w ogromnej ilości ogłoszeń widzę punkt : Wymagane doświadczenie min rok lub dwa lata. Tylko jeśli każdy będzie wychodził z takiego założenia to ludzie po szkole nigdy nie będą mieli jak tego doświadczenia zdobyć
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej