Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wyimaginowany pisze:
Mam coś z oczami (zakrwawione i koszmarnie swędzą) i ni cholery nie wiem co to jest, w dodatku jutro znowu trzeba wstać przed piątą, a dzisiaj się jeszcze przygotować, grrrrrrrrr!
Edytowano 7 września 2009 o 21:25.
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
pawlunio1990 pisze:
wyimaginowany pisze:Mam coś z oczami (zakrwawione i koszmarnie swędzą) i ni cholery nie wiem co to jest, w dodatku jutro znowu trzeba wstać przed piątą, a dzisiaj się jeszcze przygotować, grrrrrrrrr!
A jaki masz monitor? Stare pudło CRT?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
mam jaja ze stali, jak kopniesz to se mozesz noge zlamac, a przynajmniej nadwyrezyc!
aro23 pisze:
kaspo pisze:mam jaja ze stali
Marzyciel i hurraoptymista😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej