Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
nie narzucasz się Aneta 🙂
mam pytanie jeszcze raz: wolicie film "Transporter 3", czy "2012 Koniec Świata"????
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
bocin pisze:
taktaktak pisze:Nie 😃
Szkoda. 🙁
Jak tam? Zebrałaś już na operację plastyczną? 😃
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak pisze:
bocin pisze:taktaktak pisze:Nie 😃
Szkoda. 🙁
Jak tam? Zebrałaś już na operację plastyczną? 😃
Czekam aż mi zafundujesz - w końcu to Tobie najbardziej przeszkadza mój wygląd 😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
bocin pisze:
Dorota, wybacz, ale nie mogę Ci zafundować, bo z kogo ja się potem będę śmiał? 🙁
Po za tym mam teraz potrzebę zakupu pewnej dość drogiej rzeczy, więc niestety, ale Ci nie pomogę. 🙁
Ale nie martw się. Mam zamiar powiesić sobie na ścianie Twój plakat. 😉
bocin pisze:
Nie. 🙂
Będę czasami sobie zerkał, gdy ktoś mi powie, że jestem brzydki. Wtedy się dowartościuję. 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej