Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
bocin pisze:
Z Wami się nie witam. Dziś będę wyjątkowo miły i będę udawał, że Was nie dostrzegam.🙂
Dlatego przywitałem się tylko z Szeptem.🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
nie ma nic gorszego jak nauczanie w szkole sredniej😃
chociaz nie, w gimnazjum jest gorzej😜
evelka88 pisze:
bocin pisze:Z Wami się nie witam. Dziś będę wyjątkowo miły i będę udawał, że Was nie dostrzegam.🙂
Dlatego przywitałem się tylko z Szeptem.🙂
dlaczego?...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
odd pisze:
Sama bym chętnie wysłuchała takiego wykładu. Manipulacja w reklamie to bardzo obszerny i interesujący temat.🙂
bocin pisze:
whisper pisze:dlaczego?...
no właśnie, dlaczego?😜
Tylko Szepta lubię.🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
Prawdopodobnie to będzie temat mojej pracy licencjackiej więc tym bardziej fajnie by było😃
Miałabym od razu materiał na licencjatke i wyrobioną pozycję w szeregach studentów😃
Wiesz, coś takiego to jednak swego rodzaju wyróżnienie. A już zwłaszcza kiedy proponuje mi to ta wykładowczyni.
Ma doktorat m.in. z reklamy itd więc się na tym zna a z tego co wiem (uczy mnie już drugi rok) to ona takich propozycji często nie składa więc tym bardziej szał😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej