Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
taktaktak pisze:To znaczy ze Ty będziesz musiała tą 2 zwrotkę zaśpiewać - czyli i tak czy inaczej projekt wyjdzie udany
hahahabardzo śmieszne =D
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
wlodi79 pisze:
evelka88 pisze:no tak mój typ niepokorny![]()
zawstydzasz mnie,rumienca dostalem heeeeeeeeeeeeeee
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
wlodi79 pisze:
taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
czesc tak tak tak------dlaczego czasem brak mi slow do ciebie
jasne czysciutko jak w niebie heeeeeeeeee
Do mnie? Czemu?
heeeeeee nie zrozumielismy sie przywitalem sie z toba, a do eveliny23 bylo to ze czasem brak mi slow do ciebie bo tak mi napisala--i chcialem sie dowiedziec takze spoko ty jestes super babeczka
Myslałam że do mnie bo tam był taki długi myślnik
Dzięki Włodi
nie do ciebie no co ty napisalem ci ze jestes super babeczka i basta heeeeeee
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
![]()
evelina23 pisze:
kurde czy ja zawsze musze wprowadzac konflikty...
taktaktak pisze:
evelka88 pisze:taktaktak pisze:To znaczy ze Ty będziesz musiała tą 2 zwrotkę zaśpiewać - czyli i tak czy inaczej projekt wyjdzie udany
hahahabardzo śmieszne =D
No taka prawda bo przecież bardzo ładnie śpiewasz
A u mnie w projekcie w ogóle nie czytają tego co napisałam o tym jak trzeba nagrywać (co niektórzy oczywiście) i albo dostaję wokal z podkładem (zapisany w mp3) albo dostaję projekt audacity (wiesz, plik - zapisz projekt)... dużo by wymieniać
![]()
evelka88 pisze:
wlodi79 pisze:evelka88 pisze:no tak mój typ niepokorny![]()
zawstydzasz mnie,rumienca dostalem heeeeeeeeeeeeeee
joj
evelina23 pisze:
a tak mi sie napisalo jakos,bo zwykle bywa tak ze przeze mnie ludzie sie dogadac nie moga
![]()
taktaktak pisze:
wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
Do mnie? Czemu?
heeeeeee nie zrozumielismy sie przywitalem sie z toba, a do eveliny23 bylo to ze czasem brak mi slow do ciebie bo tak mi napisala--i chcialem sie dowiedziec takze spoko ty jestes super babeczka
Dzięki Włodi
Babeczka? Taka wielkanocna?
wlodi79 pisze:
taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
Do mnie? Czemu?
Dzięki Włodi
moze być Wielkanocna-----chodzi mi o kobitke--babeczka to samo przeciez nie napisze BABA heeeee tylko zdrobniale
![]()
evelina23 pisze:
a tak mi sie napisalo jakos,bo zwykle bywa tak ze przeze mnie ludzie sie dogadac nie moga
wlodi79 pisze:
evelina23 pisze:a tak mi sie napisalo jakos,bo zwykle bywa tak ze przeze mnie ludzie sie dogadac nie moga
nieprawda ----wszystko jest gites a co do nowego krzesła to radze kupic na kółkach wtedy bedziesz miała odlot(po całym pokoju jak puscisz mojego songa ) heeeeeeeeee
![]()
evelka88 pisze:
wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
Do mnie? Czemu?
Dzięki Włodi
moze być Wielkanocna-----chodzi mi o kobitke--babeczka to samo przeciez nie napisze BABA heeeee tylko zdrobniale
baba stara
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej