Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
evelka88 pisze:
taktaktak pisze:To znaczy ze Ty będziesz musiała tą 2 zwrotkę zaśpiewać - czyli i tak czy inaczej projekt wyjdzie udany 🙂
hahaha 😛 bardzo śmieszne =D
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
wlodi79 pisze:
evelka88 pisze:no tak mój typ niepokorny 🙂 😘
zawstydzasz mnie,rumienca dostalem heeeeeeeeeeeeeee
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
wlodi79 pisze:
taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
czesc tak tak tak------dlaczego czasem brak mi slow do ciebie 🙁
jasne czysciutko jak w niebie heeeeeeeeee
Do mnie? Czemu?🙁
heeeeeee nie zrozumielismy sie przywitalem sie z toba, a do eveliny23 bylo to ze czasem brak mi slow do ciebie bo tak mi napisala--i chcialem sie dowiedziec takze spoko ty jestes super babeczka 🙂
Myslałam że do mnie bo tam był taki długi myślnik 😃
Dzięki Włodi 😉
nie do ciebie no co ty napisalem ci ze jestes super babeczka i basta heeeeeee
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
evelina23 pisze:
kurde czy ja zawsze musze wprowadzac konflikty...
taktaktak pisze:
evelka88 pisze:taktaktak pisze:To znaczy ze Ty będziesz musiała tą 2 zwrotkę zaśpiewać - czyli i tak czy inaczej projekt wyjdzie udany 🙂
hahaha 😛 bardzo śmieszne =D
No taka prawda bo przecież bardzo ładnie śpiewasz 🙂
A u mnie w projekcie w ogóle nie czytają tego co napisałam o tym jak trzeba nagrywać (co niektórzy oczywiście) i albo dostaję wokal z podkładem (zapisany w mp3) albo dostaję projekt audacity (wiesz, plik - zapisz projekt)... dużo by wymieniać 😃
evelka88 pisze:
wlodi79 pisze:evelka88 pisze:no tak mój typ niepokorny 🙂 😘
zawstydzasz mnie,rumienca dostalem heeeeeeeeeeeeeee
joj 😉
evelina23 pisze:
a tak mi sie napisalo jakos,bo zwykle bywa tak ze przeze mnie ludzie sie dogadac nie moga
taktaktak pisze:
wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
Do mnie? Czemu?🙁
heeeeeee nie zrozumielismy sie przywitalem sie z toba, a do eveliny23 bylo to ze czasem brak mi slow do ciebie bo tak mi napisala--i chcialem sie dowiedziec takze spoko ty jestes super babeczka 🙂
Dzięki Włodi 😉
Babeczka? Taka wielkanocna? 😃
wlodi79 pisze:
taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
Do mnie? Czemu?🙁
Dzięki Włodi 😉
moze być Wielkanocna-----chodzi mi o kobitke--babeczka to samo przeciez nie napisze BABA heeeee tylko zdrobniale 🙂
evelina23 pisze:
a tak mi sie napisalo jakos,bo zwykle bywa tak ze przeze mnie ludzie sie dogadac nie moga
wlodi79 pisze:
evelina23 pisze:a tak mi sie napisalo jakos,bo zwykle bywa tak ze przeze mnie ludzie sie dogadac nie moga
nieprawda ----wszystko jest gites a co do nowego krzesła to radze kupic na kółkach wtedy bedziesz miała odlot(po całym pokoju jak puscisz mojego songa ) heeeeeeeeee
evelka88 pisze:
wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:taktaktak pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:eehh wlodi..czasem brak mi slow do ciebie...no sobota wszyscy sprzataja a ty wlodi posprzatales juz?
Do mnie? Czemu?🙁
Dzięki Włodi 😉
moze być Wielkanocna-----chodzi mi o kobitke--babeczka to samo przeciez nie napisze BABA heeeee tylko zdrobniale 🙂
baba stara 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!