Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
wlodi79 pisze:
stargirl pisze:I teraz wcinam rodzynki w czekoladzie;p
smacznego------uwazaj na ząbki babka bo ci sie posują--nadmiar słodyczy powoduje próchniceto wnusiu tak z dobrego serduszka radzi
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wlodi79 pisze:
evelina23 pisze:evelka88 pisze:stargirl pisze:evelka88 pisze:stargirl pisze:Ewelinko a We Are The World do jutra trzeba tak?? ;]
tak tak
Kurde macie tez tak, ze mimo, iż nie jesteście głodni ciągle chce Wam się coś zjeść??
kiedyś tak miałam teraz nie
hmm,ja juz nie pamietam kiedy cos jadlam....
to ja cie zapraszam na kolacje przy swiecach i winie heeeeeeeee i zaspiewam na zywo ci bialego kudłaczka heeeeeee
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
stargirl pisze:
wlodi79 pisze:stargirl pisze:I teraz wcinam rodzynki w czekoladzie;p
smacznego------uwazaj na ząbki babka bo ci sie posują--nadmiar słodyczy powoduje próchniceto wnusiu tak z dobrego serduszka radzi
Włodeczku mój kochany przecież szczękę zgubiłam;p
![]()
whisper pisze:
hej Włodi
widzę, że teraz druga Ewelina na kolację z Tobą się wybiera
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Jestem zmienny, jak pogoda, raz grzmi, a zarazem świeci słońce"
![]()
evelina23 pisze:
wlodi79 pisze:evelina23 pisze:evelka88 pisze:stargirl pisze:evelka88 pisze:stargirl pisze:Ewelinko a We Are The World do jutra trzeba tak?? ;]
tak tak
Kurde macie tez tak, ze mimo, iż nie jesteście głodni ciągle chce Wam się coś zjeść??
to ja cie zapraszam na kolacje przy swiecach i winie heeeeeeeee i zaspiewam na zywo ci bialego kudłaczka heeeeeee
o rany,ale ja nie mam czasu teraz...
wlodi79 pisze:
stargirl pisze:wlodi79 pisze:stargirl pisze:I teraz wcinam rodzynki w czekoladzie;p
Włodeczku mój kochany przecież szczękę zgubiłam;p
o my god nie słodz mi tak bo rumienców dostałem heeeeeeeeee a jak zgubiłas to mozesz jesc nawet tone czekolady a raczej połykać
evelka88 pisze:
taktaktak pisze:evelka88 pisze:taktaktak pisze:evelka88 pisze:taktaktak pisze:evelka88 pisze:a tak taku? a jak tam Twój projekciko?
Żyje jakośNiecałą połowę mam. a Twój?
a ja stanęłam na tym co wczoraj narazie =D
No co Ty?! Nikt Ci od wczoraj nic nie wysłał? To słabo ich poganiaszJa już "moich" poganiam chociaż mają jeszcze 2 tygodnie.
Stargirl - własnie - nagrywaj nagrywaj
nie wprowadzam takiego reżimu jak Tyhehe
Nie wprowadzam reżimuPo prostu jak nie ma osoby która przypomina to nikomu się nie chce nagrywać
Nie mówię im przecież "Nagrywajcie to, ale już!!!!" tylko grzecznie proszę o jak najszybsze przesłanie nagrania
a ja za to jutro będę miała zapchaną skrzynkęhehe
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
evelka88 pisze:
ja tej kolacji jeszcze nie spróbowałamhehe
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
hahah no to uważaj Anetko żeby Ci żołądek nie wysiadł
na studia wszystkie prace i moją część wspólnego projektu na jeden wykład muszę odwalić -.-'
będę też prowadziła jeden z wykładów więc muszę trochę notatki ogarnąć itd -.-'
wlodi79 pisze:
evelina23 pisze:wlodi79 pisze:evelina23 pisze:evelka88 pisze:stargirl pisze:evelka88 pisze:stargirl pisze:Ewelinko a We Are The World do jutra trzeba tak?? ;]
tak tak
o rany,ale ja nie mam czasu teraz...
ok
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!