Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jacekklo86 pisze:
nie czuje sie urazony...powiem ci szczerze ze bylas osoba z ktora nie wchodzilem w konflikt i swoje wypowiedzi trzymalas na poziomie...nie mam zalu i mam nadzieje ze ty nie masz w stosunku mnie - bo tez bylem bardzo chamski a nie lubie taki byc
J.B. (Jacek)
odd pisze:
jacekklo86 pisze:nie czuje sie urazony...powiem ci szczerze ze bylas osoba z ktora nie wchodzilem w konflikt i swoje wypowiedzi trzymalas na poziomie...nie mam zalu i mam nadzieje ze ty nie masz w stosunku mnie - bo tez bylem bardzo chamski a nie lubie taki bycOjej, ulżyło mi! Tak mi się też wydawało, że raczej się nie kłóciliśmy.Mam nadzieję, że teraz już będziemy utrzymywać do końca takie hmm..ciepłe(?) stosunki. Oby.
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
okolo 50 km . mieszkam 10 km os starogardu gdanskiego ...mieszkam sobie na wsi ...studiuje w gdansku i gdy nocuje u krewnych to na plaze mam kilometr...
J.B. (Jacek)
odd pisze:
Tak, zgoda!Naprawdę miło mi się z Tobą rozmawia.
W sumie mało komu tak to od razu mówię. Tak po kilku raptem zamienionych zdaniach...
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
niestety nie...to co napisze to dramat - skonczylem dziennie politologie teraz studiuje europeistyke ...a na codzin zajmuje sie muzyka i pracuje w remontowce na chwile obecna
J.B. (Jacek)
odd pisze:
Co ja porabiam? Cóż Jacku. Uczęszczam do drugiej klasy liceum, do klasy o profilu matematyczno-fizyczno-informatycznym.Tak, wiem! Czyste szaleństwo. xDNie mam planów na przyszłość. Zero. Pustka.Nie wiem, co chcę zdawać na maturze, studiować, robić w życiu. Straszne..
Ach, to może jednak zwiąż swoją przyszłość z orkiestrą dętą, skoro jesteś tam tak lubiany?
No, mówiłam, że sympatyczny z Ciebie chłopak.
J.B. (Jacek)
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej