Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kacpersky551 pisze:
jacekklo86 pisze:chcialbym ze swej strony przeprosic wszystkich uzytkownikow forum za swoje debilne forumSi verdedkto przetłumaczy
J.B. (Jacek)
anetka1717 pisze:
jacekklo86 pisze:dzieki stary ...jezstem debilemjednakCzłowiek po % gada prawdę,co nie?
J.B. (Jacek)
anetka1717 pisze:
jacekklo86 pisze:
dzieki stary ...jezstem debilemjednak
Człowiek po % gada prawdę,co nie?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jacekklo86 pisze:
nie mam ochoty na wymadrzanie sie
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
odd pisze:
Pan Jacek?
J.B. (Jacek)
robertas19 pisze:
nmzc Kasiaja zawsze jeśli mogę to pomogę
ale się zrymowało, chyba zostanę drugim Mickiewiczem, tylko, że nie opłaca mi się zostać nazwanym artystą po śmierci
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
jacekklo86 pisze:
odd piszean Jacek?
tak to ja...wypilem sobie ,,,ale za to bardzo w\as lubie
J.B. (Jacek)
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej