Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kacpersky551 pisze:
jacekklo86 pisze:chcialbym ze swej strony przeprosic wszystkich uzytkownikow forum za swoje debilne forumSi verded😃 kto przetłumaczy
😃
J.B. (Jacek)
anetka1717 pisze:
jacekklo86 pisze:dzieki stary ...jezstem debilemjednakCzłowiek po % gada prawdę,co nie?😛
J.B. (Jacek)
anetka1717 pisze:
jacekklo86 pisze:
dzieki stary ...jezstem debilemjednak
Człowiek po % gada prawdę,co nie?😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jacekklo86 pisze:
nie mam ochoty na wymadrzanie sie
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
odd pisze:
Pan Jacek?😲
J.B. (Jacek)
robertas19 pisze:
nmzc Kasia🙂 ja zawsze jeśli mogę to pomogę
🙂 ale się zrymowało, chyba zostanę drugim Mickiewiczem, tylko, że nie opłaca mi się zostać nazwanym artystą po śmierci
🙁
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
jacekklo86 pisze:
odd pisze😛an Jacek?
😲
tak to ja...wypilem sobie ,,,ale za to bardzo w\as lubie
J.B. (Jacek)
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej