Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
jacekklo86 pisze:whisper pisze:kaspo pisze😛anie Jacku moze dasz Pan ***a dziewczynom spokoj, bo jak NIEZAUWAZYLES nie bawi, ani nie ciszy ich Twoje zachowanie.dziękuję Kasper
😘 to ja chyba naprawde pomylilem forum...jejku dziwne z was ludziskajeżeli szukałeś jakichs latwych lasek ktore Cie dowartosiuja poprzez pochlebne reagowanie na Twoje niesmaczne zarty to tak, pomyliles forum
J.B. (Jacek)
audiatur et altera pars
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
warcraft pisze:
ej no Jacek ale z szacunkiem... po prostu uważaj żeby nie urazić innych bo jak widzisz Kasia sie poczuła obrazona Twoim żartem..
J.B. (Jacek)
warcraft pisze:
Jacek nie obrażaj sie🙂a wy na niego nie naskakujcie chłopak chyba nie chciał nic złego pwoiedzieć.porozmawiajmy moze o pogodzie to neutralny temat..niech kazdy powie jaka była u niego pogoda??Kaspo powie za mnie też bo my z jednego miasta
Edytowano 4 listopada 2009 o 00:38.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
audiatur et altera pars
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
akurat poczucie humoru to ja mam, widocznie nie takie jak Twoje co mnie akurat cieszy...
J.B. (Jacek)
kaspo pisze:
warcraft pisze:Jacek nie obrażaj sie🙂a wy na niego nie naskakujcie chłopak chyba nie chciał nic złego pwoiedzieć.porozmawiajmy moze o pogodzie to neutralny temat..niech kazdy powie jaka była u niego pogoda??Kaspo powie za mnie też bo my z jednego miasta***a jak sie mamy klocic to jazda!!Michal przeczytaj sobie posty od godz 19:00 do teraz to zrozumiesz moja reakcje. Powinninem juz to napisac dawno temu, ale sie wstrzymywalem. Jak nie wiesz o co chodzi, to nie bron ani nie atakuj ludzi. Zachowujmy sie do ***y nedzy jak nasz wiek przystalo, a nie jak banda nabuzowanych gimnazjalistow. I przede wszystkim nie przekraczajmy granicy dobrego smaku. Cp Panu Jackowi, czego nie zauwazyl, udalo sie juz daaaaaawno temu.
audiatur et altera pars
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej