Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
kasia1201 pisze:
I świetnie mu poszłotylko po co ściszają te mikrofony?!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
kasia1201 pisze:I świetnie mu poszłotylko po co ściszają te mikrofony?!
wiecie dlaczego ściszają te mikrofony, bo nie chcą żeby czasami się wydało, że osoba która wygrała konkurs śpiewa lepiej niż dany artysta
coach pisze:
Eeee, bez przesadyPo prostu mikrofon, który dostałem był przygotowany dla Beaty Sadowskiej i przeznaczony do zapowiadania. Na próbie dźwiękowej śpiewałem do łukaszowego majka i wszystko brzmiało bez zarzutu. Nie doszukiwałbym się tu żadnych teorii spiskowych
Po prostu akustyk był zaskoczony i na szybko musiał kręcić, a to nie zawsze daje dobry skutek. Łukasz na pewno nie musi się obawiać konkurencji z mojej strony - dobrze śpiewa, ma oddane grono fanek i dobre piosenki, poza tym świetnie się czuje na scenie i bardzo dobrze na niej prezentuje. Ja, póki co, mam tylko dobry głos...
adzia523
coach pisze:
Eeee, bez przesadyPo prostu mikrofon, który dostałem był przygotowany dla Beaty Sadowskiej i przeznaczony do zapowiadania. Na próbie dźwiękowej śpiewałem do łukaszowego majka i wszystko brzmiało bez zarzutu. Nie doszukiwałbym się tu żadnych teorii spiskowych
Po prostu akustyk był zaskoczony i na szybko musiał kręcić, a to nie zawsze daje dobry skutek. Łukasz na pewno nie musi się obawiać konkurencji z mojej strony - dobrze śpiewa, ma oddane grono fanek i dobre piosenki, poza tym świetnie się czuje na scenie i bardzo dobrze na niej prezentuje. Ja, póki co, mam tylko dobry głos...
Bless!
adzia523
![]()
olga56 pisze:
No nie wiem czy on jest taki skromny pogadaj sobie z nim to zobaczysz ... mowia o nim, ze jest zadufany w sobie
olga56 pisze:
No nie wiem czy on jest taki skromny pogadaj sobie z nim to zobaczysz ... mowia o nim, ze jest zadufany w sobie
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej