pannaanna kobieta, 32
Olsztyn

Nagrań: 7, Postów: 2616
25 stycznia 2011 o 20:11
Zgłoś do moderacji
nie skomentuję tego, że jest nijaka Milówka... bądź Cieszyn.
wojtek1 mężczyzna, 47
Żywiec

Nagrań: 5, Postów: 38
25 stycznia 2011 o 20:54
Zgłoś do moderacji
Dzięki Bogu to nie od Ciebie zależy co i jak będzie. Wpienia mnie takie kategoryzowanie ze względu na pochodzenie.
Akurat mieszkam pomiędzy Żywcem a Milówką. Okolice Cieszyna nie są mi też obce. Czym się te miejsca różnią od tzw wielkich miast? Ilością ludzi?Mentalnością? Pomyśl następnym razem zanim coś palniesz...
wojtek1 mężczyzna, 47
Żywiec

25 stycznia 2011 o 21:04
Zgłoś do moderacji
Nie wpieniam się łatwo. To była prznośnia.
Jak nie trudno się domyślać to pewno Golec Uorkiestra będzie wybierać, więc to chyba ja albo inny kandydat musi się dostosować do ich wygody. Widocznie tak im wygodniej zrobić to w milówce.
Mnie też nie było do śmiechu jechać do Zabrza na casting Xfactor.
Trzeba wziąć pod uwagę kto tu komu łachę robi. Niestety póki nie jesteś gwiazdą to dużego formatu to oni robią łachę tobie.
Na tym właśnie polega "palnięcie"
Co byś poczuła gdyby ktoś powiedział że casting jest w jakimś tam Kętrzynie?
p.s.: Akurat mam w Twoich okolicach fajnych znajomych

Edytowano 25 stycznia 2011 o 21:05.
westie89 kobieta, 36
Gdańsk

Nagrań: 53, Postów: 242
25 stycznia 2011 o 21:05
Zgłoś do moderacji
Co do dyskusji jestem jednocześnie za jedną jak i za drugą stroną-to prawda, że mniejsze miejscowości nie powinny być pomijane...Niektórzy nie mają tak dobrze i nie wszyscy mogą przyjechać do dużego miasta na casting, ale miasto takie jak Olsztyn również nie powinno być pominięte zwłaszcza, że BnG narobił nadziei informując najpierw, że casting będzie, a później go odwołując-tak jak w przypadku Rzeszowa... Ja na szczęście mieszkam teraz w Gdańsku, ale pamiętam czasy wcześniejsze, gdy mieszkałam w okolicach Nowego Miasta Lubawskiego...Nie było mowy o wyjeżdżaniu na castingi...
wojtek1 mężczyzna, 47
Żywiec

25 stycznia 2011 o 21:11
Zgłoś do moderacji
Jak znam życie to planowali w tych miastach i pewno nie wyszło. Widzę, że dołożyli ten Cieszyn. W każdej chwili to mogą pozmieniać i odwołać. Telewizja...
magda87 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 18
25 stycznia 2011 o 21:23
Zgłoś do moderacji
Ja myśle, ze ten program jest specyficzny ... Normalnie są castingi po największych miastach Polski. I KAŻDY może brać w nich udział. Tutaj chodzi, żeby gwiazdy ze swojego miejsca zamieszkania wybrały drużyny. Taka reprezentacja lokalna to ma być. Dlatego tez o te historie tak chodzi, że ktoś np ze śląska albo jakiś góral z Milówki.
Ale duże miasta tez mają szanse Wawa, katowice, lublin ...
magda87 kobieta

Nagrań: 0, Postów: 18