Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
nie skomentuję tego, że jest nijaka Milówka... bądź Cieszyn.
wojtek1 pisze:
pannaanna pisze:nie skomentuję tego, że jest nijaka Milówka... bądź Cieszyn.
Co to ma niby znaczyć, że "jakiś Cieszyn" czy "jakaś Milówka"?
Możesz jaśniej?
wojtek1 pisze:
Dzięki Bogu to nie od Ciebie zależy co i jak będzie. Wpienia mnie takie kategoryzowanie ze względu na pochodzenie.
Akurat mieszkam pomiędzy Żywcem a Milówką. Okolice Cieszyna nie są mi też obce. Czym się te miejsca różnią od tzw wielkich miast? Ilością ludzi?Mentalnością? Pomyśl następnym razem zanim coś palniesz...
Edytowano 25 stycznia 2011 o 21:05.
westie89 pisze:
Co do dyskusji jestem jednocześnie za jedną jak i za drugą stroną-to prawda, że mniejsze miejscowości nie powinny być pomijane...Niektórzy nie mają tak dobrze i nie wszyscy mogą przyjechać do dużego miasta na casting, ale miasto takie jak Olsztyn również nie powinno być pominięte zwłaszcza, że BnG narobił nadziei informując najpierw, że casting będzie, a później go odwołując-tak jak w przypadku Rzeszowa... Ja na szczęście mieszkam teraz w Gdańsku, ale pamiętam czasy wcześniejsze, gdy mieszkałam w okolicach Nowego Miasta Lubawskiego...Nie było mowy o wyjeżdżaniu na castingi...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej