Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
nie skomentuję tego, że jest nijaka Milówka... bądź Cieszyn.
wojtek1 pisze:
pannaanna pisze:nie skomentuję tego, że jest nijaka Milówka... bądź Cieszyn.
Co to ma niby znaczyć, że "jakiś Cieszyn" czy "jakaś Milówka"?
Możesz jaśniej?
wojtek1 pisze:
Dzięki Bogu to nie od Ciebie zależy co i jak będzie. Wpienia mnie takie kategoryzowanie ze względu na pochodzenie.
Akurat mieszkam pomiędzy Żywcem a Milówką. Okolice Cieszyna nie są mi też obce. Czym się te miejsca różnią od tzw wielkich miast? Ilością ludzi?Mentalnością? Pomyśl następnym razem zanim coś palniesz...
Edytowano 25 stycznia 2011 o 21:05.
westie89 pisze:
Co do dyskusji jestem jednocześnie za jedną jak i za drugą stroną-to prawda, że mniejsze miejscowości nie powinny być pomijane...Niektórzy nie mają tak dobrze i nie wszyscy mogą przyjechać do dużego miasta na casting, ale miasto takie jak Olsztyn również nie powinno być pominięte zwłaszcza, że BnG narobił nadziei informując najpierw, że casting będzie, a później go odwołując-tak jak w przypadku Rzeszowa... Ja na szczęście mieszkam teraz w Gdańsku, ale pamiętam czasy wcześniejsze, gdy mieszkałam w okolicach Nowego Miasta Lubawskiego...Nie było mowy o wyjeżdżaniu na castingi...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej