dalumen mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 0, Postów: 26
12 stycznia 2011 o 18:54
Zgłoś do moderacji
Czy to normalne według was że partnerka, która kiedyś śpiewała i wygrywała lokalne konkursy wokalne, zamiast mnie wspierać i pomagać mówi mi że nie umiem śpiewać i mam nie śpiewać, tym samym pozbawiając mnie mojej pasji i czegoś co daje mi radość w życiu? A kiedy chce dalej śpiewać to się obraża na mnie i kłóci że jej nie słucham?
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
12 stycznia 2011 o 19:00
Zgłoś do moderacji
stary, powiem to tak....skoro śpiewanie daje Ci radość, to po co z tego rezygnować? a skoro ona zachowuje się, jak się zachowuje, to już jej problem...takie jest moje zdanie... mnie wiele osób mówiło, żebym przestał śpiewać, bo nie potrafię tego robić... a jednak nie przestałem i nie przestanę, bo sprawia mi to radość
🙂
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
12 stycznia 2011 o 19:02
Zgłoś do moderacji
Jakby mi mój chłopak zabronił śpiewać i co gorsza jeszcze dyktował co mam robić w swoim życiu a co nie to chyba bym mu jaja urwała!
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
12 stycznia 2011 o 23:34
Zgłoś do moderacji
Sorry za to stwierdzenie, ale po tym co napisałeś wnioskuję, że Twoja partnerka jest zwyczajną egoistką, bo to Ty sam powinieneś wiedzieć co chcesz od życia,a nie słuchać innych i spełniać zachcianki
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
12 stycznia 2011 o 23:37
Zgłoś do moderacji
Ach nie ma to jak rozwiązywać konflikty niemalże małżeńskie na forum
😉)
Przestań śpiewać
😉 Albo ogranicz do prysznica i golenia...
I po problemie
😃
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
Konto usunięte
13 stycznia 2011 o 00:54
Zgłoś do moderacji
Jeżeli nie rozumiesz to czas zacząc czytać książki... albo coś...
kamciode mężczyzna, 34
Kuwejt
Nagrań: 1, Postów: 274
13 stycznia 2011 o 01:27
Zgłoś do moderacji
Związki są do dupy, świat jest dziwny... a muzyka zostanie na zawsze.
Konto usunięte
13 stycznia 2011 o 02:45
Zgłoś do moderacji
Często muzyka rodzi się z miłości i o miłości traktuje, więc jest w dużym stopniu zależna od związków,
A świata lepiej nie kategoryzować bo znasz tylko jeden więc brak odniesienia czyni to bezpodstawnym.
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
13 stycznia 2011 o 02:55
Zgłoś do moderacji
Ale Ty umiesz śpiewać
😉 Moze nie jak Pavarotti,ale masz słuch,więc dziewczyna widocznie powygrywała konkursy i myśli,że jest gwiazdą i wszyscy są od niej gorsi,woda sodowa jej do głowy uderzyła i pozjadała rozumy.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
13 stycznia 2011 o 06:36
Zgłoś do moderacji
Nie sluchaj innych spiewaj dalej
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen
Konto usunięte
13 stycznia 2011 o 07:15
Zgłoś do moderacji
nie sugeruj się co mówi ona(partnerka) Hobby, zainteresowania to coś, co daje nam radość, to taka cząstka Ciebie. Skoro ona jest z Tobą powinna akceptować Cię takim, jakim jesteś w całości. Jeśli śpiew jest dla Ciebie pasją, przynosi Ci radość, śpiewaj i nie pozwól się stłamsić.
13 stycznia 2011 o 14:35
Zgłoś do moderacji
dasetro pisze:
Czy to normalne według was że partnerka, która kiedyś śpiewała i wygrywała lokalne konkursy wokalne, zamiast mnie wspierać i pomagać mówi mi że nie umiem śpiewać i mam nie śpiewać, tym samym pozbawiając mnie mojej pasji i czegoś co daje mi radość w życiu? A kiedy chce dalej śpiewać to się obraża na mnie i kłóci że jej nie słucham?
Typowe dla pewnego rodzaju charakteru
😉
Zastanów się i oceń,czego bardziej pragniesz...jej czy śpiewu.Wiem że to nie będzie łatwy wybór ale ważne decyzje zawsze są trudne do podjęcia.
Życzę powodzenia.
Kamcio jest wiele dziwnych rzeczy/osób/zachowań itp.
Problem jak problem,każdy można rozwiązać...
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?