Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ewer119 pisze:
007chris007 pisze:ewer119 pisze:halamadrid pisze:ewer119 pisze:o widze że troche sie temat rozwinął od 2h xd cala strone😃
I oczywiście wszyscy gadają na temat😃 O waleniu.
hahah xd wlasnie tu czytam xD tematy mnie rozwalają ogolem😉 ludzie ludzie no xd tylko my do warszawy sie wybieramy?
Tak,ponieważ Night posłuchała mojej prośby.
Także Madrid wiesz co masz robić...słowo to słowo.
Chyba że jesteś baba.
spokoj xd czyli tak mniej wiecej ile osob sie wybiera😉? bo ja z 10 moze zliczylam z tego foum
😉
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
007chris007 pisze:
ewer119 pisze:007chris007 pisze:ewer119 pisze:halamadrid pisze:ewer119 pisze:o widze że troche sie temat rozwinął od 2h xd cala strone😃
I oczywiście wszyscy gadają na temat😃 O waleniu.
hahah xd wlasnie tu czytam xD tematy mnie rozwalają ogolem😉 ludzie ludzie no xd tylko my do warszawy sie wybieramy?
Tak,ponieważ Night posłuchała mojej prośby.
Także Madrid wiesz co masz robić...słowo to słowo.
Chyba że jesteś baba.
spokoj xd czyli tak mniej wiecej ile osob sie wybiera😉? bo ja z 10 moze zliczylam z tego foum
😉
odejmij co najmniej 5.
ewer119
niepokonany17 pisze:
To tylko pozory...w rzeczywistosci pewnie będzie duuuuuuużo więcej bydła niż w Zabrzu,czy Wrocławiu xD
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
ewer119
Nemo est casu bonus
kamila : )
ewer119
night pisze:
ej co Wy tu ... nie wtrącajcie mnie do swoich spraw xdd trzymam kciuki za wszystkich i za siebie też przede wszystkim xd aż mi kciuków brakło ;O
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
niepokonany17 pisze:
Ona jedzie jedzie;p,bo inaczej popamięta hahah,na hulajnodze night przyjedziemy,pamiętaj xD
Nemo est casu bonus
kamila : )
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej