Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
laczka14 pisze:
Ja byłam na ostrobramskiej, czy coś w tym stylu, daleko trochę tam byłoDobra, nie ma co się zrażać, za rok damy czadu i już!
Nemo est casu bonus
niepokonany17 pisze:
Ejjj,to mozliwe,ze ja tez tam byłem xD ahahaha.No pewnie,damy czadu damy
,mnie się bardzo spodobało,także teraz bede chetniej bral w takim czyms udzial
.Za rok znowu podbijamy wawe!xD
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
laczka14 pisze:Ja byłam na ostrobramskiej, czy coś w tym stylu, daleko trochę tam byłoDobra, nie ma co się zrażać, za rok damy czadu i już!
Jezu. Ostrobramska to gocław jest. To jakieś 7 kilometrów. Czemu Ciebie tam wywiało?
halamadrid pisze:
niepokonany17 pisze:Ejjj,to mozliwe,ze ja tez tam byłem xD ahahaha.No pewnie,damy czadu damy
,mnie się bardzo spodobało,także teraz bede chetniej bral w takim czyms udzial
.Za rok znowu podbijamy wawe!xD
Można jeszcze gdzieś indziej pójść.
laczka14 pisze:
Pytaliśmy każdego czy wie gdzie jest najbliższy mc, każdy mówił, że nie jest z Warszawy i nie wie, potem w końcu dopadliśmy jakąś Warszawiankę i nam powiedziała, że właśnie tam jest najbliżej, czyli nas okłamała?Później zapłaciliśmy 3 dychy za taxi, żeby dojechać na busy, masakra;(
Nemo est casu bonus
laczka14 pisze:
O, to właśnie w tej chwili zabrałeś mi ostatnią radość, jaką był fakt, że przynajmniej byliśmy w McDonaldzie( Straciłam przez ten wyjazd zdecydowanie za dużo snu i kasy
Ale za rok powtórka i tak!
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
Nemo est casu bonus
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej