Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
---------
![]()
mimiadziu pisze:
Ma być troche trudna i nie jakaś smutna. Czekam na propozycje.
kamcio pisze:
mimiadziu pisze:Ma być troche trudna i nie jakaś smutna. Czekam na propozycje.
Ma być trochę trudna? Aha! Tyle, że moim zdaniem lepiej jest dobrze zaśpiewać łatwiejszą piosenkę niż słabo trudną. A poza tym wyrażam stanowczy sprzeciw wobec tego, aby dzieci poniżej 16. roku życia brały udział w tego typu programach. Dziękuję!
mimiadziu pisze:
Nie chce być nie skromny, ale jak ise ma talent i na wszystkich konkursach ma się I miejsca to czemu mam nie wziąść udziału. A pozatym Must be the miusic jaes od 6 lat.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kamcio pisze:
mimiadziu pisze:
Nie chce być nie skromny, ale jak ise ma talent i na wszystkich konkursach ma się I miejsca to czemu mam nie wziąść udziału. A pozatym Must be the miusic jaes od 6 lat.
Nie chcę być złośliwy, ale odpowiem na Twoje pytanie. Masz 12 lat, może i masz talent, może i pięknie śpiewasz... ale moim zdaniem powinieneś się skupić na nauce, żeby dowiedzieć się np., że "nieskromny" pisze się łącznie, "poza tym" natomiast rozłącznie, a taka forma jak "wziąść" jest zupełnie niepoprawna, bo zarówno mówimy i piszemy "wziąć". Nie czas na robienie kariery, tym bardziej, że nie wyobrażam sobie, żeby jakiekolwiek dziecko mogło okazać się artystą z krwi i kości. Zrobisz, jak zechcesz i jak zapewne doradzą Ci Twoi rodzice; może to i dobrze, że zdobędziesz tego typu doświadczenie, ale mnie było np. przykro patrzeć na małego chłopaczka w Mam Talent, który rozpłakał się na wizji, bo nie udało mu się dostać do finału.
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:52.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej