Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
---------
mimiadziu pisze:
Ma być troche trudna i nie jakaś smutna. Czekam na propozycje.
kamcio pisze:
mimiadziu pisze:Ma być troche trudna i nie jakaś smutna. Czekam na propozycje.
Ma być trochę trudna? Aha! Tyle, że moim zdaniem lepiej jest dobrze zaśpiewać łatwiejszą piosenkę niż słabo trudną. A poza tym wyrażam stanowczy sprzeciw wobec tego, aby dzieci poniżej 16. roku życia brały udział w tego typu programach. Dziękuję!
mimiadziu pisze:
Nie chce być nie skromny, ale jak ise ma talent i na wszystkich konkursach ma się I miejsca to czemu mam nie wziąść udziału. A pozatym Must be the miusic jaes od 6 lat.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kamcio pisze:
mimiadziu pisze:
Nie chce być nie skromny, ale jak ise ma talent i na wszystkich konkursach ma się I miejsca to czemu mam nie wziąść udziału. A pozatym Must be the miusic jaes od 6 lat.
Nie chcę być złośliwy, ale odpowiem na Twoje pytanie. Masz 12 lat, może i masz talent, może i pięknie śpiewasz... ale moim zdaniem powinieneś się skupić na nauce, żeby dowiedzieć się np., że "nieskromny" pisze się łącznie, "poza tym" natomiast rozłącznie, a taka forma jak "wziąść" jest zupełnie niepoprawna, bo zarówno mówimy i piszemy "wziąć". Nie czas na robienie kariery, tym bardziej, że nie wyobrażam sobie, żeby jakiekolwiek dziecko mogło okazać się artystą z krwi i kości. Zrobisz, jak zechcesz i jak zapewne doradzą Ci Twoi rodzice; może to i dobrze, że zdobędziesz tego typu doświadczenie, ale mnie było np. przykro patrzeć na małego chłopaczka w Mam Talent, który rozpłakał się na wizji, bo nie udało mu się dostać do finału.
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 14:52.