6 stycznia 2011 o 22:05
Zgłoś do moderacji
WARSZTATY WOKALNE www.pro-pasja.pl
Najpierw zadaj sobie pytanie "jak bardzo zależy mi na tym, żeby się rozwijać"? Co powinieneś zrobić, aby osiągnąć to co chcesz?
Aby osiągnąć cel, trzeba działać – oto cały sekret.
Naszym celem, jest zapoznać Cię z narzędziami, które umożliwią osiągnięcie Twojego celu.
Który z poniższych cytatów pasuje do Ciebie?
- "lubę śpiewać, ale się wstydzę"
- "...chciałabym śpieać, ale nie wiem czy potrafię"
- "mam za cichy głos"
- "...nie wiem co robić, żeby śpiewać"
- "kiedy śpiewam czuję, że żyję, ale niektórzy twierdzą, że to bez sensu"
- "...oni mówią, że śpiewam nieczysto"
Czy potrafisz wyobrazić sobie spotkanie, na którym śpiewasz pełnym głosem, robisz ćwiczenia, budujesz pewność siebie? A wszystko odbywa się na całkowitym luzie?
Podaruj sobie znakomity prezent noworoczny. Zapraszamy Cię na spotkanie z Nami na styczniowych Warsztatach Wokalnych.
16 stycznia 50% rabatu
oszczędzasz 40 zł
Zamiast 80 zł tylko 40 zł (przedpłata na konto do 12.01.2011r. Wpłata gotówki w dniu warsztatów 55 zł)
Spotkanie odbędzie się w Łodzi przy ul. Białostockiej 7c 16 stycznia 2011 (niedziela)
w godz. 10.00 - 14.30 (z przerwą na odpoczynek)
ZGŁOSZENIA przyjmujemy
telefonicznie: 509 44 77 26 lub 507 166 907
email: m.fajkowska@op.pl lub szamal33@gmail.com
8 stycznia 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
Chcielibyśmy podzielić się z wami fantastyczną wiadomością, iż nasz wokalista (uczeń) - Piotr - przeszedł do kolejnego etapu castingu organizowanego w Łodzi przez min. radio eska, pod nazwą "łowimy talenty".
W jury zasiadali Gosia Stępień, finalistka pierwszej edycji programu "Idol", Sylwia Kurzela z radia ESKA oraz Sylwia Gaj, dyrektor Prywatnej Wyższej Szkoły Teatralnej w Łodzi.
Gosia Stępień - jako jedyna wokalistka w tym gronie powiedziała całkowite TAK, a do nie j dołączyli także innni.
Piotr- gratulacje. A was pozdrawiamy i zapraszamy serdecznie na warsztaty w styczniu.