Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
odd pisze:
Mam jeszcze takie małe pytanie..🙁
Czy ten sposób aktywności ma jakiś wpływ na to, że jesteście takie miłe i przyjazne dla innych ludzi? ;>
Bo ja chcę być miła, ale nie umiem. 🙁
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
odd pisze:
Mam jeszcze takie małe pytanie..🙁Czy ten sposób aktywności ma jakiś wpływ na to, że jesteście takie miłe i przyjazne dla innych ludzi? ;>Bo ja chcę być miła, ale nie umiem. 🙁
potrzebujeinspiracji pisze:
ja zawsze po pielgrzymce czy rekolekcjach wracam strasznie pozytywnie naładowana. Jasne, że to nie trwa wiecznie, ale taka pozytywna energia może naprawdę pomóc w kontaktach z innymi ludźmi. Pielgrzymka też uczy współpracy i życia wspólnie z innymi, niekoniecznie tylko tymi, których lubisz.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
007chris007 pisze:
natalaa27244 pisze:Mnie ksiadz co tydzień woła na schole i pare razy nie miałam wyjscia i musiałam iść.. on mi kazał !! ahahaaa 😜 ale ogólnie nie chodzę, tylko po kościele szybko uciekam ale nie raz nas z kolezanką przyłapie i każe przyjść na schole 🙂Natalia czy ksiądz kazał ci coś jeszcze ,,ZROBIĆ" ? ;]Nie nabijam się,po prostu tylko pytam 🙂 To dla twojego dobra.Mam kolegę w klasie z oazy i jest bardzo religijny,co mi akurat nie przeszkadza.
natalaa27244 pisze:
007chris007 pisze:natalaa27244 pisze:Mnie ksiadz co tydzień woła na schole i pare razy nie miałam wyjscia i musiałam iść.. on mi kazał !! ahahaaa 😜 ale ogólnie nie chodzę, tylko po kościele szybko uciekam ale nie raz nas z kolezanką przyłapie i każe przyjść na schole 🙂Natalia czy ksiądz kazał ci coś jeszcze ,,ZROBIĆ" ? ;]Nie nabijam się,po prostu tylko pytam 🙂 To dla twojego dobra.Mam kolegę w klasie z oazy i jest bardzo religijny,co mi akurat nie przeszkadza.
Ahh nic więcej nie karze naszczęście 😃 Ale schola jest po mszy na którą musze chodzić no i po mszy zawsze mówi dziewczyny na schole ! do mnie i do mojej przyjaciółki.. no, a ja, że nie moge, a ona czemu? ja bo nie.. no i się zaczyna i wychodzi na to, że potem i tak idę i tak.. 🙁 ahahaa 😜 tyle, ze na scholi nie jest źle bo siedzimy u księdza w chacie,.. to znaczy na plebani czy jak to tam 😜 a on ma taki fajny kominek ! ahaha wiem, wchodze z tematu... xD
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
ksiądz - też człowiek....
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej