Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
wokalista pisze:
Ostatnimi czasy pojawiało się sporo konkursów 😛
A teraz dosłownie nic 😛
Jej .. 🙂
Czy będzie coś w najbliższym czasie? :0
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
womeninlove pisze:
wokalista pisze😲statnimi czasy pojawiało się sporo konkursów 😛
A teraz dosłownie nic 😛
Jej .. 🙂
Czy będzie coś w najbliższym czasie? :0
przyłączam się do pytania. Ostatnio było coś w październiku i to strasznie skumulowane
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
WTF?!
robertas19 pisze:
Dla Ciebie jest za mało konkursów, bo masz konto dopiero od 5 dni, radzę wejść w zakładkę Archiwum konkursów
mmadlenn pisze:
Jacy niecierpliwi.Powinniśmy być wdzięczni za to, co było, jest nadal, i miejmy nadzieje będzie. 🙂Ekipa na pewno coś załatwi. Ale w swoim czasie wszystko.Za darmo wszystko, a wy tu jeszcze naskakujecie ; pWstyd 😃
kasiuleczek12 pisze:
Ja się loguje prawie codziennie ; )))
Ale z tego co pamiętam to ja chyba maila dostałam, że jest konkurs ; )))
A skrzynkę codziennie sprawdzam ; )))
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Wszyscy, którzy mają założone konta na tym portalu dostają na pocztę wiadomość o nowościach 😃
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej