konrad2560 mężczyzna, 25
Żmigród
Nagrań: 0, Postów: 10
2 stycznia 2011 o 19:55
Zgłoś do moderacji
TWÓJ SZCZĘŚLIWY NUMEREK
To konkurs, w którym chodzi o to aby wybrać jeden (swój ulubiony)numerek spośród 8.UWAGA!Każda piosenka to niespodzianka!Piosenki zostały wybrane losowo,a więc nie wybierałem ich.Zgłoszenia proszę wysyłać w wiadomości do mnie (czyli do konrad25600) w treści proszę wpisać swój numerek!UWAGA!Jeśli ktoś wybierze zajęty numerek odpada.PROSZĘ SIĘ SPIESZYĆ!Z pośród ósemki z eliminacji tylko czwórka przechodzi do półfinału.Do finału przechodzą TYLKO TRZY OSOBY,z pośród których zostanie wyłoniony zwycięzca,drugie i trzecie miejsce oraz ze wszystkich utworów wyróżnienie.Także jest o co walczyć.Pozdrawiam i zapraszam do udziału.Jurą jestem tylko JA.NAGRODY TO NIESPODZIANKI!
A oto numerki:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eliminacje
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.Najtrudniejszy pierwszy krok-Anna Jantar (briljante)
8.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Półfinał
1.
2.
3.
4.
Finał
1.
2.
3.
1.miejsce:
2.miejsce:
3.miejsce:
Wyróżnienie:
SIKU