Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
byly juz dziesiatki takich tematow..
David Top
lenka15 pisze:
Nie wiem jak to winno być zrobione, ale nagrania, które sa tylko wygłupami winny być przez iSing natychmiast usuwane, bowiem szkoda jest czasu na odsłuchiwanie takich nagrań i zapychanie serwera.
lenka15 pisze:
Choć parokrotnie znalazłam sie w rankingu dnia ( daje słowo, że nikogo nie prosiłam o głosy, czy podbijanie) to uważam, że większość, którzy tam się pojawiają to wielkie nieporozumienie.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Znaczy ze czujesz sie lepsza od ludzi, ktorzy poprostu sa tu tylko dla zabawy? 🙂
Wiesz czym jest karaoke i w jakim celu zostalo stworzone? Wydaje mi sie, ze nie za bardzo 🙂
`Panta rhei kai ouden menei...`
Non omnis moriar.
izziestevens pisze:
"gówno jest świetne - miliony much nie mogą się mylić"
lenka15 pisze:
Nie wiem jak to winno być zrobione, ale nagrania, które sa tylko wygłupami winny być przez iSing natychmiast usuwane, bowiem szkoda jest czasu na odsłuchiwanie takich nagrań i zapychanie serwera.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lenka15 pisze:
Choć parokrotnie znalazłam sie w rankingu dnia ( daje słowo, że nikogo nie prosiłam o głosy, czy podbijanie) to uważam, że większość, którzy tam się pojawiają to wielkie nieporozumienie. Często opinie i stawiane opinie na temat wykonanej piosenki to też wielkie nieporozumienie. Nie wiem jak to winno być zrobione, ale nagrania, które sa tylko wygłupami winny być przez iSing natychmiast usuwane, bowiem szkoda jest czasu na odsłuchiwanie takich nagrań i zapychanie serwera.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej