Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Zgorzelec
informacje o mnie na profilu , takze bardzo serdecznie don zapraszam
Zgorzelec
Edytowano 4 stycznia 2011 o 15:11.
informacje o mnie na profilu , takze bardzo serdecznie don zapraszam
i jak mała dziewczynka uczepiła się marzeń
" Jedyna osoba , która może zatrzymać moje łzy , to ta sama osoba , przez którą płaczę"
" Jedyna osoba , która może zatrzymać moje łzy , to ta sama osoba , przez którą płaczę"
wiki3101 pisze:
Nie mozna zmienic piosenki albo sie wycofac?Bo jakby mozna było zmienic piosenke to bez wysokich dżwięków poniewaz mam zjechanne gardło.
AnGa.x3
Ola
Tyyylko twoja :###
angelaa009 pisze:
wiki3101 pisze:Nie mozna zmienic piosenki albo sie wycofac?Bo jakby mozna było zmienic piosenke to bez wysokich dżwięków poniewaz mam zjechanne gardło.
Hm... chyba ze na 2 bajki . doda
wiki3101 pisze:
angelaa009 pisze:wiki3101 pisze:Nie mozna zmienic piosenki albo sie wycofac?Bo jakby mozna było zmienic piosenke to bez wysokich dżwięków poniewaz mam zjechanne gardło.Hm... chyba ze na 2 bajki . dodaTo 2 bajki? Nagram i dam ci jutro ok??
AnGa.x3
whitelips
AnGa.x3
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej