Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
jankomuzykant pisze:
milo mi loco, Beata 🙂))
David Top
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
jankomuzykant pisze:
Dawid, wczoraj juz pisalam, ze jestem babcia wsrod Was, ale jestem Beata, a dzis proponuje, jak ktos napisze Pani, to stawia wodeczke, conajmniej 0,7 😃
David Top
loco89 pisze:
jankomuzykant pisze😃awid, wczoraj juz pisalam, ze jestem babcia wsrod Was, ale jestem Beata, a dzis proponuje, jak ktos napisze Pani, to stawia wodeczke, conajmniej 0,7 😃
To teraz wszyscy będą mówić per Pani, bo będą chcieli tą wódeczkę z Tobą wypic ;]
pannaanna pisze:
loco89 pisze:jankomuzykant pisze😃awid, wczoraj juz pisalam, ze jestem babcia wsrod Was, ale jestem Beata, a dzis proponuje, jak ktos napisze Pani, to stawia wodeczke, conajmniej 0,7 😃
To teraz wszyscy będą mówić per Pani, bo będą chcieli tą wódeczkę z Tobą wypic ;]
oja
rozgryzłeś mnie... Już pisałam ,,proszę pani" Ale wódeczka dopiero za rok 😃
David Top
loco89 pisze:
pannaanna pisze:loco89 pisze:jankomuzykant pisze😃awid, wczoraj juz pisalam, ze jestem babcia wsrod Was, ale jestem Beata, a dzis proponuje, jak ktos napisze Pani, to stawia wodeczke, conajmniej 0,7 😃
oja
Dopiero, gdy skończysz osiemnastkę 😜
pannaanna pisze:
loco89 pisze😛annaanna pisze:loco89 pisze:jankomuzykant pisze😃awid, wczoraj juz pisalam, ze jestem babcia wsrod Was, ale jestem Beata, a dzis proponuje, jak ktos napisze Pani, to stawia wodeczke, conajmniej 0,7 😃
oja
No czyli niestety już w sumie za rok ;o
David Top
loco89 pisze:
pannaanna pisze:loco89 pisze😛annaanna pisze:loco89 pisze:jankomuzykant pisze😃awid, wczoraj juz pisalam, ze jestem babcia wsrod Was, ale jestem Beata, a dzis proponuje, jak ktos napisze Pani, to stawia wodeczke, conajmniej 0,7 😃
oja
No czyli niestety już w sumie za rok ;o
Nim się tylko obejrzysz skończysz 20, 30, 50 😜
Edytowano 5 stycznia 2011 o 20:05.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej