Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
mnie to lepiej zmiksujcie tak porzadnie, zebym calej piosenki nie zepsul 😃
wisienka29 pisze:
pinkyelvis pisze:wracamy...🙂
sprawdź pociąg;D albo przyjedź po mnie;D
a kto umarł, ten nie żyje!
http://komar106.wrzuta.pl/
komar106 pisze:
ja proponuje nast. razem nie nagrywać klipu tylko Musical cały😃😃 np. osoba trzecia bedzie nagrywać zlot;P to co sie dzieje;P jakieś wywiadziki😃 i zmontować to w jakieś ciekawe dzieło😉
a kto umarł, ten nie żyje!
komar106 pisze:
ja proponuje nast. razem nie nagrywać klipu tylko Musical cały😃😃 np. osoba trzecia bedzie nagrywać zlot;P to co sie dzieje;P jakieś wywiadziki😃 i zmontować to w jakieś ciekawe dzieło😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
komar106 pisze:
np. osoba trzecia bedzie nagrywać zlot;P to co sie dzieje;P jakieś wywiadziki😃 i zmontować to w jakieś ciekawe dzieło😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
salo85 pisze:
Jejku... A za dwa dni będę mijał Poznań... Masakra psychiczna. Te zloty uzależniają. Chyba nikt nie ma wątpliwości. Mam nadzieję, że dane mi będzie jeszcze się spotkać z Wami!!!
I Ty Wiśnia nie pindol, że organizowałaś ostatni, bo możemy śmiało stwierdzić, że bez Ciebie to by była kaszanka.
Wiśnia na prezydenta, a reszta organizatorów odwaliła też kawał dobrej roboty.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
Nie pitol mamo isinga tylko gadaj co, jak i kiedy😃
Edytowano 18 kwietnia 2011 o 23:01.
wisienka29 pisze:
stargirl pisze:Nie pitol mamo isinga tylko gadaj co, jak i kiedy😃
chodzi o tę akcję z największym karaoke w Polsce ale tu trzeba porządnych sponsorów🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej