Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wisienka29 pisze:
kaspo pisze😲j bylo grubo bylo grubo...
Raczej zadne z nas nie zapomni tego zlotu juz nigdy 🙂
Wisnia - brawa za ogarniecie tego calego cyrku i zachowania zimnej krwi. No i cierpliwosci! 😃
😃 mam nadzieję,że nie wkurzyliście się na mnie za tą wojskową atmosferę w niektórych momentach;😃D
http://komar106.wrzuta.pl/
whisper pisze:
hahah Kasper, niektórzy mają luki w pamięci więc ciężko będzie z tym wspominaniem xD
posyłam CI nasze poranne filmiki na maila 😜
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
kaspo pisze:
whisper pisze:hahah Kasper, niektórzy mają luki w pamięci więc ciężko będzie z tym wspominaniem xD
posyłam CI nasze poranne filmiki na maila 😜
no ba.. mysle ze niektore sie do publikacji nadadza 😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wisienka29 pisze:
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bojka pisze:
Dla jasnosci... Zyje... choc ostatnie godziny imprezy w klubie byly dla mnie dosc "wyjatkowo ciezkie" nie piszcie mi juz nic na ten temat na profilu bo luzie pomysla zem ja spitus 🙂
Nemo est casu bonus
wisienka29 pisze:
bojka pisze😃la jasnosci... Zyje... choc ostatnie godziny imprezy w klubie byly dla mnie dosc "wyjatkowo ciezkie" nie piszcie mi juz nic na ten temat na profilu bo luzie pomysla zem ja spitus 🙂
a ja Ciebie kocham za bombę🙂🙂 Dominika jestem dumna z takiej współorganizatorki jak Ty🙂🙂 szacun🙂
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej