Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka jest moim sercem
wisienka29 pisze:
To teraz ja - ale była kaszanka;D;D w ogóle mi się nie podobało;P;P
żartuję oczywiście🙂 BYŁO ZAJE......ŚĆIE!!!!!
I tak, chciałam podziękować:
-moim cudownym współorganizatorkom:
kochana najwieksze podziekowania dla Ciebie za tyle miesiecy przygotowan, nerwow,stresu,nie przespanych nocy i nerwow zwiazanych z problemami organizcyjnymi. JESTES WIELKA 😘
VERIN - za włożenie całego serducha w przygotowania!! załatwienie najlepszego hostelu na świecie, za wysłuchiwanie mojego marudzenia i za gorące telefony z newsami;D;D i za "cudowne"tabletki
BOJCE - za wielkie poświęcenie( prawie 24 h na nogach dziewczyna była), za załatwienie klubu i za pogodne usposobienie
JUSTYNCE - za trasę nagrania, za podróż do kamerzysty i za podtrzymywanie mnie na duchu w chwilach zwątpienia
-EKIPIE ISING za pomoc w promocji zlotu, za zaangażowanie w nagranie, tachanie ciężkiego boomboxa;D i za to,że stworzyli taki wspaniały portal
-kamerzystom z M&M Studio za wielkie zaangażowanie w kręceniu naszego klipu i pełen profesjonalizm
- BLACK CAT STUDIO za wiele godzin pracy przy nagraniu piosenki, za nasze oddechy na karku pana Michała i za cudowną atmosferę
-panu JANUSZOWI KALISZCZAKOWI za wspaniałe zdjęcia
-Dziękuję właścicielom HILL HOSTELU za najlepszą obsługę na świecie
- Klubowi BE4CLUB za bezpłatne udostępnienie wspaniałego miejsca do zabawy i śpiewania
-Dziękuję szkole tańca "METRUM" w Poznaniu za wspaniale przygotowanych tancerzy
- Zespołowi muzycznemu "NA WALIZKACH" za czadowy koncert
-KOMAROWI za przywiezienie wszystkiego co wlazło do samochodu;D i za obsługę sobotniego karaoke
-PINKYELVIS'owi za szoferowanie i szalone zdjęcia z zaskoczenia
-VERONCE za najlepszy transparent na świecie
-WHISPER i PANNIEANNIE za cudowną pamiątkę zlotową
-moim towarzyszom pociągowym (Karolina, Sleeper, salo, bartek i panu Jackowi;D) za jak zawsze interesującą podróż
oraz WSZYSTKIM UCZESTNIKOM ZLOTU za zaangażowanie w ten projekt i wiarę,że coś tak szalonego może się udać!!!!!
DOBRZE,ŻE JESTEŚCIE - DZIĘKI!!!!
p.s przepraszam jeśli kogoś pominęłam, jestem bardzo, bardzo, zmęczona i jak tylko zauważę jakiś błąd wszystko poprawię🙂🙂
a kto umarł, ten nie żyje!
http://komar106.wrzuta.pl/
Muzyka jest moim sercem
pannaanna pisze:
Idę spać, choć brakuje mi jakiejś orkiestry dętej 🙁
Chrapaczeeee !
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
bojka pisze:
kochana najwieksze podziekowania naleza sie Tobie!!! za wiele miesiecy przygotowan,stresow i nerwow organizacyjnych 🙂 JESTES WIELKA!!! DZIEKUJEMY!!
Nemo est casu bonus
Muzyka jest moim sercem
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej