Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kamcio pisze:
Jest mi bardzo przykro, ale niestety jestem zmuszony zrezygnować z udziału w zlocie. Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie skołowanie pieniędzy, no ale cóż... życie pokazało inaczej. Pewnych sytuacji nie da się przewidzieć... z pewnymi sprawami nie da się ot tak uporać, o czym się teraz dotkliwie przekonuję. Przepraszam tych, którzy liczyli na moją obecność. Może spotkamy się innym razem.
A Wam wszystkim życzę miłej zabawy!
I w żadnym wypadku nie napisałem tego wszystkiego, żeby ktokolwiek się nade mną użalał i wypytywał, co się stało. Do zobaczenia / usłyszenia w lepszych czasach! Pozdrawiam!
kamcio pisze:
Jest mi bardzo przykro, ale niestety jestem zmuszony zrezygnować z udziału w zlocie. Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie skołowanie pieniędzy, no ale cóż... życie pokazało inaczej. Pewnych sytuacji nie da się przewidzieć... z pewnymi sprawami nie da się ot tak uporać, o czym się teraz dotkliwie przekonuję. Przepraszam tych, którzy liczyli na moją obecność. Może spotkamy się innym razem.
A Wam wszystkim życzę miłej zabawy!
I w żadnym wypadku nie napisałem tego wszystkiego, żeby ktokolwiek się nade mną użalał i wypytywał, co się stało. Do zobaczenia / usłyszenia w lepszych czasach! Pozdrawiam!
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
veronka16 pisze:
A ja mam pytanko.....
Ludziska jakie napoje "energetyczne" 😉 zabrać? Są jakieś szczególne preferencje , czy po prostu każdy pije to co ma swojego?
I jeszcze jedno......o której w piątek kończycie nagrania w studio? Nie wiem jeszcze dokładnie na którą dojedziemy , ale byłoby miło , gdyby ktoś był w hostelu.....Qrcze przyznam szczerze , że mam małego pietra przed tym zlotem........nikogo nie znam i mam kilka obaw......🙂)))
wisienka29 pisze:
hmm, tak mnie naszło na małą refleksję - 12 tysięcy ludzi lubi ising na facebooku, na zlot zapisało się niecałe 50 i co jakiś czas ktoś się wyłamuje. Szkoda naszego czasu, czasu organizatorów - zlot nie powstaje z dnia na dzień, trzeba wielu przygotowań, telefonów, załatwiania, jeżdżenia, nerwów. Podtrzymuję,że jest to OSTATNI ZLOT jaki organizuję i mam zamiar bawić się na nim wyśmienicie, a kogo nie będzie niech żałuje - nie będzie kolejnej okazji.
p.s mam nadzieję,że z regulaminem każdy z Was dobrze się zapoznał
amen🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej