Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
gumispiewa pisze:
Dla samego siebie to się mogę bawić dobrze na Hawajach, albo w Egipcie... na Takich imprezach jest się dla Ludzi.. ja dla Ludzi się chyba nie nadaję... może będę może nie ... jest mnóstwo czasu żeby to przemyśleć... 😉
"Music gets the best of me" :)
http://justynapanfilewicz.pl
jadwiga pisze:
Łódź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
Ludzie którzy pija są dla niczym...niczym bracia.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
wrzosik pisze:
Łódź.......mam bliżej🙂 Do Poznania też dojadę......termin pasuje🙂🙂
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
taktaktak pisze:
fajny pomysł, tylko ciekawe jak mi wypadną egzaminy... znajac moje szczęście to właśnie w ten weekend co będzie zlot 😃
Mam nadzieję że nie
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Marecki ( falcon171 ) - zapraszam na www.muzycznaplaneta.pl -> radio z piosenkami śpiewanymi przez Was , podkłady , aranżacje , karaoke i wiele potrzebnych rad
Edytowano 12 stycznia 2011 o 18:53.
"Lepiej być nienawidzonym za to kim się jest, niż kochanym za to kim się nie jest"
falcon171 pisze:
Jeśli chodzi o LipDub to najlepszy jaki widziałem został nakręcony na mojej Uczelni w Olsztynie 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
falcon171 pisze:Jeśli chodzi o LipDub to najlepszy jaki widziałem został nakręcony na mojej Uczelni w Olsztynie 😃
ahahah xD ale jaja, nawet nie wiedziałam, że nasi coś takiego zrobili xD
i nawet moja znajoma z gimnazjum za autobusem biega xD
ahahah a Seba robi za biskupa xD
Bożesz, jaki syf w bibliotece zrobili... xD
dzięki za link Marek! 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej