Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
fisher pisze:
Wiśnia, a nie da się naciągnąć nieco listy na nagranie? Tak do 35 osób?
veronka16 pisze:
🙂)))))) Widzę , że sie troche spóźniłam i nie załapie sie na nagranie.........
Mam kilka pytanek do organizatorów i od razu mówię , że może niektóre są głupie , ale nie byłam jeszcze na żadnym zlocie i nie wiem , jak to wyglada...................🙂))))))
1.Czy można zabrac osobę/osoby towarzyszace?
2. Czy można pojawic sie na zlocie jeśli nie bierze się udziału w nagraniach i jakie są koszta?
3. Czy trzeba wysłać jakieś zgłoszenie udziału?
4.Przydałyby się jakieś namiary na noclegi.....🙂 Fajnie by było nocowac tam , gdzie większość , bo lepiej sie można poznać
🙂))))
Hmmmm...........to chyba na tyle🙂)))))))) Z góry dzięki za odpowiedzi i wybaczcie blondynce
🙂))))))))
Z góry dzięki za odpowiedź
wisienka29 pisze:
fisher pisze:Wiśnia, a nie da się naciągnąć nieco listy na nagranie? Tak do 35 osób?
nie wejdzie tyle osób do studia i nie mamy tyle kwestii w piosence, chyba że ktoś chce chóry nagrywać😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej