Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Nawet nie trzeba rezerwować hotelu sobie, bo człowiek przyjedzie w sobotę na rano,a zawinie się w niedzielę nad ranem 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
bocin pisze:
Niektórym zapewne przydałoby się hasło do chomika. 🙂
bocin pisze:
I jeszcze takie pytanko... najpierw wpłacam kasę, potem przesyłam zgłoszenie czy mogę od razu przesłać zgłoszenie i potem spokojnie sobie wpłacić? ;>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej