Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
http://justynapanfilewicz.pl
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wisienka29 pisze:
termin zlotu może zostać przesunięty na maj, w przyszłym tygodniu podamy ostateczną, konkretną datę
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
bojka pisze:
kiedy sie zaczynaja matury??? a poza tym jeden weekend odstresowania jak najbardziej wskazany 🙂
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aannddrreeww pisze:
bojka pisze:kiedy sie zaczynaja matury??? a poza tym jeden weekend odstresowania jak najbardziej wskazany 🙂
tak w trakcie matur ... nie za bardzo 😉
...MUZYKA WE MNIE,
W MUZYCE JA...
veronka16 pisze:
Hmmmm.........ja tam za bardzo religijna nie jestem , ale................to wypada Wielki Piatek i Wielka Sobota ( ogólnie weekend Wielkanocny ) .............mi pasuje jak coś 🙂 Tylko może być problem z tymi co święta jakoś szykować muszą 🙂
...MUZYKA WE MNIE,
W MUZYCE JA...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej