Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
bartekmiszk pisze:kaspo pisze:halamadrid pisze:Następnym razem i ja się pojawię.Dla Ani
Hala, naprawde nie chce zeby bylo ze sie czepiam, ale ile razy jeszcze bedziemy to czytac?
Kaspo, Adam potrafi tak często
No wlasnie wiem i czytanie tego samego w kolko irytuje mnie coraz to bardziej
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
altowka pisze:
ciiiiiicho
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Ty mnie tu nie uciszaj, tylko Kryske Pronko nagraj. Z dedykacja dla mnie
bocin pisze:
Kurcze... Real to wczoraj wreszcie wygrał.
Nemo est casu bonus
kaspo pisze:
Hala, naprawde nie chce zeby bylo ze sie czepiam, ale ile razy jeszcze bedziemy to czytac?
Nemo est casu bonus
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
halamadrid pisze:
kaspo pisze:
Oj na karaoke w wawce też miałem nie iść, ale w końcu poszedłem i siedziałem do końca. To i na jakiś zlot w końcu przyjadę
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Nemo est casu bonus
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej