pyton30 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 13
7 lutego 2011 o 09:54
Zgłoś do moderacji
Jestem z Mazowsza, póki co ad. moich talentów na dziś, służę chętnie w dziedzinie wykreowania tekstów pod jakiś track odnośnie projektu🙂pozdro
Choć w zasadzie jest coś jeszcze, mianowicie jestem autorem tej oto jedynej w mym dorobku(z czasów lepszej dyspozycji manualno-zdrowotnej) skromnej kompozycji dźwiękowo słownej -walc , lecz nieco inaczej rockowo ujęty, dobry zarówno na wieczór we 2, do klubu podczas fajnego wieczoru, jak i dla tych, którzy od dawna są małżeństwami, brakuje mi tylko charyzmatycznego, silnego wokalu by go dograć w tej prezentacji, mieszany, męski, żeński to rzecz do ustalenia, ważne by był to wokal charakterystyczny o sporych możliwościach, oto link do mego utworu, będę wdzięczny za komentarze tutaj i na youtube🙂pozdro🙂
http://www.youtube.com/watch?v=x-0SkUTDakQ
"nie szukaj wielkiej dumy,lecz szukaj prostoty,bo w prostym człowieku, tkwi prawdy promień złoty"
kamula36 kobieta, 40
Grodziska Wkpl.
Nagrań: 52, Postów: 73
7 lutego 2011 o 10:51
Zgłoś do moderacji
piosenka przepiękna, wpada w ucho gratuluję zdolności...
🙂)
pyton30 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 13
7 lutego 2011 o 12:23
Zgłoś do moderacji
pięknie dziekuję, pewnie moje dłonie nie zrobią nic podobnego, chyba,że osiagnę ponownie upragnioną formę, lecz teraz marzę , azeby ktos zechciąl to zaspiewac podlozyc glos pod te prezentacje, na uczciwych warunkach ustalanych prywatnie z zainteresowana tym osóbką🙂Moze mialoby szanse stać sie to oprawa nowel tv, puszczane byc w radio, w tv z czasem, kto wie🙂caluję dłoń Pięknej Damy
"nie szukaj wielkiej dumy,lecz szukaj prostoty,bo w prostym człowieku, tkwi prawdy promień złoty"