Postanowiłam zorganizować konkursik o nazwie: "UKRYTE TALENTY".
Nie ma nagród
🙂
Będzie on składał się z 3. etapów:
I etap
Nagrywacie do 29.12.10 roku dowolną piosenkę. Zostanie wybranych 7 najlepszych osób.
Uczestnicy:
1. patulka 7,
2. tata418,
3. luckygirl,
4. claudiklaudi,
5. anusiaaa765,
6. cytrynka05,
7.erato0,
8. immo0rtal,
9. kinga67521
10. angelaa009
11. kiniusia29
12. karola32
Przechodzą:
claudiklaudi
luckygirl
patulka7
cytrynka05
kinga67521
singlove
kiniusia23
(kolejność przypadkowa)
Odpadają:
tata418,
anusiaaa765,
erato0,
karola32,
immo0rtal,
angelaa009
(również kolejność przypadkowa)
Uwaga do anusiaaa 765 i erato0! Gdybyście zaśpiewali trochę głośniej mielibyście większą szansę aby przejść, ale niestety
🙁
Gratuluję tym którzy przeszli, a życzę wszystkiego dobrego tym, którym się nie udało
🙂
II etap
Nagrywacie do 1.01.2011 do godziny 10:00 piosenkę: Patrycji Markowskiej lub Anity Lipnickiej. Zostaną wyłonione 4 najlepsze osoby.
Ponieważ zostały nadesłane do II etapu tylko dwa nagrania: claudiklaudi i kiniusi29 to obydwie przechodzą do III etapu
🙂 Brawo.
III etap
Claudiklaudi, kiniusia20 oraz cytrynka05 muszą wykonać do 3.01.2011 do godziny 16:00 utwór Dżemu "Do kołyski".
I miejsce:
II miejsce:
I kilka informacji:
- jeśli chcesz wziąć udział napisz pod postem i następnie wyślij na PRIVA link do nagrania,
- w razie zmian post będzie edytowany,
- nagranie musi być nowe,
- oceniać będę głos, potyczki w tekście, ogólne wrażenie, wykonanie (np. trudna piosenka a poradziłeś sobie z nią doskonale),
- w jury jestem ja sama,
- jeśli wyślesz piosenkę, nie możesz jej już zmienić lub wycofać się z konkursu,
- w konkursie biorą udział osoby od 10 do 20 lat.
- wszelkie pytania kierujemy na priva, z pewnością odpowiem na każde.
I to na tyle. Jeszcze raz zachęcam do wzięcia udziału!
🙂
MINĄŁ TERMIN A NAGRANIA NIE PRZYSZŁY WIĘC KONKURS ZOSTAJE ZAWIESZONY I ZAKOŃCZONY!!
Edytowano 6 stycznia 2011 o 12:54.