Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
^^........Madziuszek.........^^
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
Szkoda marnować energię na ten cały pseudo Ranking. Tak jak być powinno nigdy nie będzie, więc szkoda słów. Wystarczy mieć rzeszę swoich ''fanów'' i bez względu na brzmienie można stać się nagraniem dnia 😃 No cóż i tak bywa...nie mam zamiaru sobie z tego powodu włosów wyrywać z głowy 😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Through the sorrow all through our splendour Don't take offence at my innuendo "
Nawet najdłuższe spotkanie kończy się rozstaniem .
This is something more.
bonpo pisze:
......... powodzenie i " sława " w tutejszym portalu jest rezultatem nieprzebranych rzesz tzw. znajomych w liczbie trzech tysięcy plus własna agitacja typu " podbij mnie w rankingu a dam Ci ładnego komcia " ( autentyk ); z którym od czasu do czasu się stykam regularnie za sprawą dorastających panien w trudnym wieku
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
monia2405 pisze:
Skoro jest to już enty wątek na ten sam temat to i ja się trochę poużalam 😃
Mianowicie chodzi mi o użytkowniczkę kikahil2, niby piętnastoletnią dziewczynę, w co szczerze wątpię 🙂 Któregoś pięknego dnia weszłam na jej profil i skomentowałam piosenkę na jeden, ponieważ nagrała oryginał 😉 Chyba myślała, że się nikt nie zorientuje 😛 Co za to otrzymałam? Pod każdym nagraniem jedynkę i komentarz typu: "ble", taa bardzo twórcze 😃
Kiedy zwróciłam jej uwagę, zaznaczam, że nie obraziłam jej niczym, nie użyłam ani jednego wulgarnego słowa, to wyzwała mnie od starych krów, które śpiewają jak stare prześcieradło 🙂
Uważajcie na nią 😃
Miłego wieczoru 🙂
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
agak pisze:
moze to smieszne , ale iSing tak naprawde w mini wersji obrazuje show biznes 😉
jak sie nie ma talentu to trza sie "znajomosciami" wzbic..
jak nie mozecie sluchac nagran dnia i patrzec na ranking-to tego nie robcie 🙂
ja tego nie odwiedzam...nawet rzadko kiedy odsluc***e nagranie dnia, bo mi sie nie chce ;]
zajmijcie sie po prostu sobą i nagrywaniem piosenek dla przyjemnosci🙂
pzdr
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej