ladyines kobieta, 34
Nagrań: 4, Postów: 473
31 sierpnia 2009 o 19:52
Zgłoś do moderacji
zgłaszanie kandydatur? Kto zbierze najwięcej 'głosów' ten weźmie udział w tym 'projekcie'.
vivreen kobieta, 34
Częstochowa
Nagrań: 745, Postów: 460
31 sierpnia 2009 o 20:13
Zgłoś do moderacji
nie no . to moze lepiej juz konkurs?
😃 ...bo inaczej nie obędzie się bez złośliwych uwag ...zawsze znajdą się urażone typki.
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
vivreen kobieta, 34
Częstochowa
31 sierpnia 2009 o 20:19
Zgłoś do moderacji
no ale wtedy nie będzie możliwości mszczenia się na tych kto wyrażał swoją opinie
😛 .... i pretensje beda nieuzasadnione. jesli Administracja Ising podejmie się wyboru osób ..cóż ...to jest ich portal ...na nich nie mogą sie gniewać ...no chyba ze chcą skasowac swój profil
😆 a wtedy droga wolna
😛
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
31 sierpnia 2009 o 20:23
Zgłoś do moderacji
ja moge w takich klimat zaspiewac! http://ising.pl/nagranie/3hqfelb6h5,I_just_called_to_say_i_love_you-Stevie_Wonder xP
Jak sie nadaje to mi napiszcie! xD
buehehee
😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
vivreen kobieta, 34
Częstochowa
31 sierpnia 2009 o 20:26
Zgłoś do moderacji
olka1994r pisze:
no w sumie :d Chociaż.... jak widzę te "najlepsze nagrania" to zaczynam wątpić... 😃
No własnie do tego wątku zamierzałam nawiązać gdybyś dalej utrzymywała swoj argument. Ktoś sie zgłosi ...poza portalem poprosi aby na niego głosowano ...i inni to zrobia
😛 albo założy parte fikcyjnych kont <--jeśli bardzo bedzie komuś zależeć
😛
Opcja z konkursem moze bardziej czasochłonna ...ale i tak ekipa Ising musiałaby głosy do kupy skleić... to czemu nie konkurs? ...No chyba ze zrobić to poza portalem... to wtedy już inna bajka.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
31 sierpnia 2009 o 20:38
Zgłoś do moderacji
a teraz mam takie pytanie pomijajac ze pomysl nagrania kilku osob naraz jest ciekawy. Czy jak umrze nastepny populrany i kontrowersyjny artysta, to tez bedziemy szalec za jego hitami?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
31 sierpnia 2009 o 20:48
Zgłoś do moderacji
no to pewnie jestes w sumie jedna z niewielu. Jestem ciekaw czy wieeeeeelkie rzesze naglych fanow pana Jacksona, za jego zycia slyszala cos poza thrillerem, i'm bad, billy jean, beat it czy earth song(w radio czesciej leca kanikuly i lady gaga albo inny tego typu szit). Bycie fanem Majkela i mowienie o tym jest teraz na topie. Nie twierdze, ze jest to zle. Mnie osobiscie to nawet bawi
😃
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
31 sierpnia 2009 o 20:49
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
no to pewnie jestes w sumie jedna z niewielu. Jestem ciekaw czy wieeeeeelkie rzesze naglych fanow pana Jacksona, za jego zycia slyszala cos poza thrillerem, i'm bad, billy jean, beat it czy earth song(w radio czesciej leca kanikuly i lady gaga albo inny tego typu szit). Bycie fanem Majkela i mowienie o tym jest teraz na topie. Nie twierdze, ze jest to zle. Mnie osobiscie to nawet bawi 😃
mówię Ci,szczęsliwi żyją dłużej :]
`ironia lubi nas i ciągnie w dół