Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
potrzebujeinspiracji pisze:
Czy jest możliwośc zmiany podkładu do kolędy "maleńka miłośc", bo ten jest kiepski, strasznie piszczący, a ten, który ja mam jest chyba ładniejszy🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
A mam pytanie, czy dopiero po informacji, że można tutaj pisać odważyliście się coś na stukać na klawiaturze??😃
`Panta rhei kai ouden menei...`
martynkaaa95 pisze:
Dokładnie tak😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
soap0bubble92 pisze:
robertas19 pisze:
nie, ja odruchowo nastukałam😛
a do Ciebie mam pytanie, ponieważ jesteś naszym technikiem z tego co widzę: całosc mamy nagrywac, czy jak? Czy sobie partie wybierac, czy co?
robertas19 pisze:
No przecież, nawet jakbym tego nie zamieścił to moglibyście coś tutaj napisać, z konkursu za takie coś bym nie wyrzucił przecież, jam jest okrutny, ale sprawiedliwy i czasami okazuję swą dobroć😃
`Panta rhei kai ouden menei...`
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej