Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
potrzebujeinspiracji pisze:
Czy jest możliwośc zmiany podkładu do kolędy "maleńka miłośc", bo ten jest kiepski, strasznie piszczący, a ten, który ja mam jest chyba ładniejszy
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
A mam pytanie, czy dopiero po informacji, że można tutaj pisać odważyliście się coś na stukać na klawiaturze??
`Panta rhei kai ouden menei...`
martynkaaa95 pisze:
Dokładnie tak
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
soap0bubble92 pisze:
robertas19 pisze:
nie, ja odruchowo nastukałam
a do Ciebie mam pytanie, ponieważ jesteś naszym technikiem z tego co widzę: całosc mamy nagrywac, czy jak? Czy sobie partie wybierac, czy co?
robertas19 pisze:
No przecież, nawet jakbym tego nie zamieścił to moglibyście coś tutaj napisać, z konkursu za takie coś bym nie wyrzucił przecież, jam jest okrutny, ale sprawiedliwy i czasami okazuję swą dobroć
`Panta rhei kai ouden menei...`
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej