Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pinupgirl pisze:
ee tam z ycd
Ja nie napisałam,że wygrana czy uczestnictwo w takim programie to wielki sukces,ale duża szansa na to,że ktoś zostanie zauważony. Nie bardzo wiem,co rozumiesz przez słowa : a jak się samemu coś robi..
Staniesz na ulicy będziesz sama grała czy będziesz śpiewała w domu ? bo nie wiem co masz na myśli😉
Jeśli ktoś chce coś osiągnąć w tym temacie to MUSI się pokazać i tyle, a najlepszym na to miejscem jest telewizja.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
pinupgirl pisze:
Tak no tacy też są ,ale mi się wydaje ,że miłość do pieniędzy łatwo odróżnić od miłości do muzyki😉
Co do naftali. Owszem to jest jakaś myśl.Zespół i te sprawy,jestem za ,tylko widzisz nie każdego ktoś zauważy na festiwalu,czy karaoke.Czasem trzeba się pokazać szerszej publiczności,a nie liczyć na to,że może kiedyś ktoś nas zauważy.
Często zresztą ludzie idący do programu mają już swój zespół.
Wydaje się,że udział w takich programach to pójście na łatwiznę, a mi się wydaje , że to tylko pozory.
Tam też trzeba się sporo naprodukować no i stres jest pewnie niewyobrażalny , także ja poniekąd podziwiam wszystkich uczestników za odwagę,bo bez niej to nie ma co się pchać na scenę,tak myślę.
![]()
pinupgirl pisze:
Tak no tacy też są ,ale mi się wydaje ,że miłość do pieniędzy łatwo odróżnić od miłości do muzyki😉
![]()
veronka16 pisze:
pinupgirl pisze:Tak no tacy też są ,ale mi się wydaje ,że miłość do pieniędzy łatwo odróżnić od miłości do muzyki😉
To od razu widać🙂))))).....a raczej słychać
🙂)))))
naftali.......sprawa z własnym zespołem też różowo nie wygląda.......nie każdy ma takie szczęście trafić na ludzi nadajacych na tych samych lub podobnych falach.......a i samo nagrywanie demo , koncerty , supporty , festiwale etc. to tylko wierzchołek góry lodowej........a zegar tyka🙂))))) wiesz , mam dużo znajomych , którzy grywaja to tu , to tam , ciągle zmieniaja składy , ciągle robia repertuar , jeżdzą na festiwale ( które wygrywają ) i .......wieeeeeelkie nic
🙂))) są znani , owszem....ale raczej lokalnie a nie "globalnie "
🙂)))) a wszelakie programy rozrywkowe jednak mają to do siebie , że gromadzą wielka rzeszę ludzi przed odbiornikami tv i dają szansę zaistnieć........czasami na chwilę , czasami na dłużej........a to juz wtedy zależy od tego , jak kto jest zdeterminowany
🙂))))) Ja jestem jak najbardziej ZA , jeśli chodzi o tego typu przedsięwzięcia - jeśli ktoś ma na tyle twardy tyłek , zeby być przygotowanym na ewentualnego kopniaka , to czemu nie?
chmurka37 pisze:
Cytuje..
Jest jednak kilka istotnych różnic między X Factor, a znanymi w Polsce programami muzycznymi. Uczestnicy bedą wybierani w kilku kategoriach. W Wielkiej Brytanii były cztery: kobiety, mężczyźni, zespoły i artyści powyżej 28 roku życia. Każdy z jurorów bierze pod opiekę jedną z grup, która szkoli się u niego w domu. Jurorzy będą sprawować artystyczną opiekę nad muzykami, wybierać im repertuar, jednym słowem być odpowiedzialni za ich występ, przez co program będzie nie tylko rywalizacją uczestników, ale również jurorów.
Ciekawe czy to prawda?
<<''Break Me, Shake Me''>>
chmurka37 pisze:
Cytuje..
Jest jednak kilka istotnych różnic między X Factor, a znanymi w Polsce programami muzycznymi. Uczestnicy bedą wybierani w kilku kategoriach. W Wielkiej Brytanii były cztery: kobiety, mężczyźni, zespoły i artyści powyżej 28 roku życia. Każdy z jurorów bierze pod opiekę jedną z grup, która szkoli się u niego w domu. Jurorzy będą sprawować artystyczną opiekę nad muzykami, wybierać im repertuar, jednym słowem być odpowiedzialni za ich występ, przez co program będzie nie tylko rywalizacją uczestników, ale również jurorów.
Ciekawe czy to prawda?
naftali pisze:
Później powstają takie wymuszone, niedopracowane płyty, które nic nowego do muzyki nie wnoszą. Ktoś jeszcze pamieta o Ali Janosz? Niewielu.
Oficjalny profil polskiej edycji X Factor
![]()
![]()
mortygirl pisze:
chmurka37 pisze:Cytuje..
....Poza tym X-Factor nie ma górnej bariery wiekowej, więc ludzie w różnym wieku mają 'szansę na sukces' i swoje pięć minut😉
veronka16 pisze:
mortygirl pisze:chmurka37 pisze:Cytuje..
....Poza tym X-Factor nie ma górnej bariery wiekowej, więc ludzie w różnym wieku mają 'szansę na sukces' i swoje pięć minut😉
No niby tak.... , ale przyznaj , że osobie - że tak to określę "dojrzałej" - ciężej się przebić przez ten tłum młodych , zdolnych i pięknych🙂)))) Trudno powiedzieć , kto się zgłosi na castingi....na pewno pojawią się i tacy ( różnorodność musi być ) i daj im Panie Boże , żeby się udało
🙂)))))
<<''Break Me, Shake Me''>>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej