8 stycznia 2011 o 22:48
Zgłoś do moderacji
Aha i jeszcze jedno:Najlepiej nie jedzcie co najmniej 1h przed śpiewem.
Ptaszku uważaj,bo robię się głodny.A jak jestem głodny to jestem niegrzeczny ;]
Niegrzeczny pod każdym względem.
A tak apropo oglądał ktoś film ,,Hannibal" ?
Mniejsza o to,kogo ja się tu w ogóle pytam,same kobity xD
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
8 stycznia 2011 o 22:56
Zgłoś do moderacji
niepokonany17 pisze:
Oglądałem Hannibala
😃
O kurde
😉
To mnie zaskoczyłeś.
Nie wiedziałem że jesteś TU jeszcze obecny.
W końcu Night opowiadała tutaj takie głupoty xD
On był na pierwszy rzut oka psychiczny,ale zarazem niebywale inteligentny.
Jego przebiegłość nie znała granic.
Podziwiam go po trochu,oczywiście nie jest dla mnie wzorem,ale nikt mi nie powie że był szalony.
To niesamowite,że człowiek może tyle poświecić dla miłości.
8 stycznia 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
night pisze:
ojej zabrzmiało przerażająco < chowa się pod stół > nie strasz tak bo tweety nie uśnie
🙂
a poza tym czemu Ty jeszcze nie śpisz...już mówiłeś dobranoc :]
Hmm...moja fantazja mi mówiła co innego,myślałem ze skumasz,musisz być naprawdę zmęczona
😜
Bo prowadzę ciekawą rozmowę na PW ;]
I o dziwo z mężczyzną xD
Edytowano 8 stycznia 2011 o 23:03.
dorsz kobieta, 32

Nagrań: 40, Postów: 56
8 stycznia 2011 o 23:02
Zgłoś do moderacji
Organizacja - dno. Ból krzyża (stanie na deszczu przez 2 godziny i powtarzanie jakichś głupot, później stanie w gorącu w środku na schodach przez ponad półtorej godziny, ochraniarze spychali ludzi ze schodów, nawet gdyby ktoś zemdlał nie byłoby opcji aby go jakoś wyprowadzić, ludzie zachowujący się jak jakieś bydło, oczywiście nie wszyscy ale znaczna liczba) pomijając fakt, że o 10 miało się zacząć do środka weszłam koło 12, zamknęli nam drzwi przed nosem, ścisk niesamowity, organizacja zerowa. Narzekam teraz na ogromny ból nóg (nie było gdzie usiąść) a ja od 02:00 nie śpię, gdyż jechałam do zabrza z bardzo daleka, wróciłam właśnie dopiero do domu, weszłam na salę dopiero po 17, powiem Wam, że gdzieś tak w połowie wchodziło się już po 3 osoby. Ludzie zupełnie nie znający się na śpiewie, sami producenci z tego co wiem, którzy pozwolili śpiewać 30 sekund jednej piosenki. Dziewczyna przede mną zaśpiewała dosłownie z 5 słów, a na prawdę miała nieziemski głos, ale pomyliła się, jak można ocenić czy człowiek umie śpiewać czy nie po 5 sekundach? Wydaje mi się, że nie można. Z resztą przekonajcie się sami! Pozdrawiam i powodzenia.
8 stycznia 2011 o 23:04
Zgłoś do moderacji
dorsz pisze:
Organizacja - dno. Ból krzyża (stanie na deszczu przez 2 godziny i powtarzanie jakichś głupot, później stanie w gorącu w środku na schodach przez ponad półtorej godziny, ochraniarze spychali ludzi ze schodów, nawet gdyby ktoś zemdlał nie byłoby opcji aby go jakoś wyprowadzić, ludzie zachowujący się jak jakieś bydło, oczywiście nie wszyscy ale znaczna liczba) pomijając fakt, że o 10 miało się zacząć do środka weszłam koło 12, zamknęli nam drzwi przed nosem, ścisk niesamowity, organizacja zerowa. Narzekam teraz na ogromny ból nóg (nie było gdzie usiąść) a ja od 02:00 nie śpię, gdyż jechałam do zabrza z bardzo daleka, wróciłam właśnie dopiero do domu, weszłam na salę dopiero po 17, powiem Wam, że gdzieś tak w połowie wchodziło się już po 3 osoby. Ludzie zupełnie nie znający się na śpiewie, sami producenci z tego co wiem, którzy pozwolili śpiewać 30 sekund jednej piosenki. Dziewczyna przede mną zaśpiewała dosłownie z 5 słów, a na prawdę miała nieziemski głos, ale pomyliła się, jak można ocenić czy człowiek umie śpiewać czy nie po 5 sekundach? Wydaje mi się, że nie można. Z resztą przekonajcie się sami! Pozdrawiam i powodzenia.
Tweety mam szykować respirator ?
chmurka50 kobieta, 52

Nagrań: 367, Postów: 69
8 stycznia 2011 o 23:13
Zgłoś do moderacji
A czy na castingi do polsatu ktos pojechał?
chmurka37
8 stycznia 2011 o 23:14
Zgłoś do moderacji
damian5017 pisze:
Ja powiem że oglądałem Hannibala teraz jak leciał w telewizji ,i strasznie mi się podobał siedziałem do końca do 01:30 nocy muszę obejrzeć następną część
🙂 Dobranoc i powodzenia tym którzy jutro idą na casting
🙂
Damian piona,Niepokonany też.
Wy chłopaki to jesteście spoko,nie to co te KOBIETY xD
Odrazu rozumiecie moje podchwytliwe,niekiedy dwuznaczne wypowiedzi i wgl. widać odrazu kto tu jest koneserem dobrego-PSYCHOLOGICZNEGO kina ;]
Niepokonany ty powinieneś być psychologiem,pasujesz na to stanowisko jak żadna INNA osoba która spotkałem na ising ;]
I w żadnym razie nie ma tu żadnego podtekstu...