Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kamila : )
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
niepokonany17 pisze:
Oglądałem Hannibala
night pisze:
ojej zabrzmiało przerażająco < chowa się pod stół > nie strasz tak bo tweety nie uśnie
a poza tym czemu Ty jeszcze nie śpisz...już mówiłeś dobranoc :]
Edytowano 8 stycznia 2011 o 23:03.
dorsz pisze:
Organizacja - dno. Ból krzyża (stanie na deszczu przez 2 godziny i powtarzanie jakichś głupot, później stanie w gorącu w środku na schodach przez ponad półtorej godziny, ochraniarze spychali ludzi ze schodów, nawet gdyby ktoś zemdlał nie byłoby opcji aby go jakoś wyprowadzić, ludzie zachowujący się jak jakieś bydło, oczywiście nie wszyscy ale znaczna liczba) pomijając fakt, że o 10 miało się zacząć do środka weszłam koło 12, zamknęli nam drzwi przed nosem, ścisk niesamowity, organizacja zerowa. Narzekam teraz na ogromny ból nóg (nie było gdzie usiąść) a ja od 02:00 nie śpię, gdyż jechałam do zabrza z bardzo daleka, wróciłam właśnie dopiero do domu, weszłam na salę dopiero po 17, powiem Wam, że gdzieś tak w połowie wchodziło się już po 3 osoby. Ludzie zupełnie nie znający się na śpiewie, sami producenci z tego co wiem, którzy pozwolili śpiewać 30 sekund jednej piosenki. Dziewczyna przede mną zaśpiewała dosłownie z 5 słów, a na prawdę miała nieziemski głos, ale pomyliła się, jak można ocenić czy człowiek umie śpiewać czy nie po 5 sekundach? Wydaje mi się, że nie można. Z resztą przekonajcie się sami! Pozdrawiam i powodzenia.
chmurka37
damian5017 pisze:
Ja powiem że oglądałem Hannibala teraz jak leciał w telewizji ,i strasznie mi się podobał siedziałem do końca do 01:30 nocy muszę obejrzeć następną częśćDobranoc i powodzenia tym którzy jutro idą na casting
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej