Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Edytowano 8 stycznia 2011 o 18:31.
![]()
![]()
gibonka pisze:
Witajcie! Byłam na castingu w ZabrzuNiestety piosenkę spaliłam totalnie ... ze stersu pomylilam slowa i nie moglam ich sobie przypomniec
mimo iz babki z komisji probowaly mi pomoc
Nie wiem, dlaczego się tak zestresowałam. Jak śpiewam przed publicznością jakoś się nie boje
No cóż, jak ktoś z Was ma obawy, że się pomyli radze śpiewać z kartka. Naprawdę lepsze to niż spalenie utworu, przez pomylenie słów
Oczywiście nie liczę, ze do mnie oddzwonią
No a teraz odnosnie PRE-CASTINGU
* Co do liczby uczestników, jak wychodziłam z pre-castingu (17:30), to z tego co widziałam było ich ok. 650. Według mnie mało, jak na taki program, który ma być niby wielkim hitemśmieszne było dla mnie to ze numery zaczynały się od 1000
np. 1001 ... jaki to ma cel ?
* Osoby towarzyszące nie mogą z wami wchodzić.
* Zanim weszliśmy do budynku chyba z 1,5 godziny wymęczono nas na dworzeORGANIZATORZY CHCIELI POKAZAĆ CHYBA JAKI TO JEST ZAJEBIASZCZO-ROZRYWKOWY PROGRAM
Nie chciano nas wpuścić zanim nie odwaliliśmy szopki. Mianowicie mieliśmy krzyczeć X-FACTOR machać, cieszyć się, wiwatować itp. później jakaś flagę nam dali i miała przejść pomiędzy wszystkimi zebranymi ...
* Gdy wlazło się do środka, czekało się w ścisku, znowu z godzinę na REJESTRACJE! Okropność! I tutaj UWAGA! Gdy wejdziecie do budynku, nie wypełniajcie formularzy na jakiś stolikach itp. Lepiej zabrać kartki i wypełnić ja na kolanie, w kolejce do rejestracji. Zyskacie tym samym lepsze miejscowy![]()
* Po rejestracji było OK! Uczestnicy super![]()
* Przesłuchanie przebiegały według mnie bardzo sprawnieLudzie bardzo mili
Były 3 sale castingowe. Śpiewało się co najmniej pierwsza zwrotkę i refren
z tego co wiem mnóstwo osób śpiewało fragmenty 2 piosenek. Przygotujcie sobie coś szybkiego i wolniejszego
Niestety często wymagano od ludzi śpiewania po angielsku
Drodzy i-singowicze wątpiący w swoje głosy. Idźcie na castigi!!! Wiele osób, ma gorsze glosy od Was a idą i są chwalone
No to chyba wszystko![]()
kamila : )
adamo007 pisze:
No a mnie zaraz pokręci bo nie wiem ten mikrofon jest posrany. Trzymam za daleko, nic nie słychać, trzymam zaś za blisko to buczy no kurde
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
kamila : )
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej