Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Edytowano 8 stycznia 2011 o 18:31.
![]()
![]()
gibonka pisze:
Witajcie! Byłam na castingu w Zabrzu🙂 Niestety piosenkę spaliłam totalnie ... ze stersu pomylilam slowa i nie moglam ich sobie przypomniec
🙁 mimo iz babki z komisji probowaly mi pomoc
😛 Nie wiem, dlaczego się tak zestresowałam. Jak śpiewam przed publicznością jakoś się nie boje
😛 No cóż, jak ktoś z Was ma obawy, że się pomyli radze śpiewać z kartka. Naprawdę lepsze to niż spalenie utworu, przez pomylenie słów
🙁 Oczywiście nie liczę, ze do mnie oddzwonią
🙁
No a teraz odnosnie PRE-CASTINGU🙂
* Co do liczby uczestników, jak wychodziłam z pre-castingu (17:30), to z tego co widziałam było ich ok. 650. Według mnie mało, jak na taki program, który ma być niby wielkim hitem🙂 śmieszne było dla mnie to ze numery zaczynały się od 1000
🙂 np. 1001 ... jaki to ma cel ?
* Osoby towarzyszące nie mogą z wami wchodzić.
* Zanim weszliśmy do budynku chyba z 1,5 godziny wymęczono nas na dworze🙁 ORGANIZATORZY CHCIELI POKAZAĆ CHYBA JAKI TO JEST ZAJEBIASZCZO-ROZRYWKOWY PROGRAM
🙁 Nie chciano nas wpuścić zanim nie odwaliliśmy szopki. Mianowicie mieliśmy krzyczeć X-FACTOR machać, cieszyć się, wiwatować itp. później jakaś flagę nam dali i miała przejść pomiędzy wszystkimi zebranymi ...
* Gdy wlazło się do środka, czekało się w ścisku, znowu z godzinę na REJESTRACJE! Okropność! I tutaj UWAGA! Gdy wejdziecie do budynku, nie wypełniajcie formularzy na jakiś stolikach itp. Lepiej zabrać kartki i wypełnić ja na kolanie, w kolejce do rejestracji. Zyskacie tym samym lepsze miejscowy🙂
* Po rejestracji było OK! Uczestnicy super🙂
* Przesłuchanie przebiegały według mnie bardzo sprawnie🙂 Ludzie bardzo mili
🙂 Były 3 sale castingowe. Śpiewało się co najmniej pierwsza zwrotkę i refren
🙂 z tego co wiem mnóstwo osób śpiewało fragmenty 2 piosenek. Przygotujcie sobie coś szybkiego i wolniejszego
🙂 Niestety często wymagano od ludzi śpiewania po angielsku
😕
Drodzy i-singowicze wątpiący w swoje głosy. Idźcie na castigi!!! Wiele osób, ma gorsze glosy od Was a idą i są chwalone🙂
No to chyba wszystko🙂
kamila : )
adamo007 pisze:
No a mnie zaraz pokręci bo nie wiem ten mikrofon jest posrany. Trzymam za daleko, nic nie słychać, trzymam zaś za blisko to buczy no kurde
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
kamila : )
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafiają trzy wyjątkowe utwory, które łączy ponadczasowy klimat i siła emocji. Klasyczna piosenka Anny Jantar, romantyczny i melancholijny utwór Czerwonych Gitar oraz poetycka ballada Andrzeja Koryckiego.
Zobacz więcej